ΔήμοιΚορινθία

Έφυγε από την ζωή ο πρώην Δήμαρχος Νεμέας Κώστας Καλαντζής σε ηλικία 75 ετών

Σε ηλικία 75 ετών, έφυγε από την ζωή σήμερα Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου, ο πρώην Δήμαρχος Νεμέας και επιχειρηματίας Κώστας Καλαντζής.

Την είδηση ανακοίνωσε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νεμέας, ο Δήμαρχος Κώστας Φρούσιος, αναφερόμενος στην προσωπικότητα του εκλιπόντος και στην προσφορά του στον Δήμο Νεμέας, τον οποίο ως Δήμαρχος υπηρέτησε επί εννέα συνολικά χρόνια, καθώς και στην πάλαι ποτέ κοινότητα Αηδονίων, όπου υπήρξε πρόεδρος για οκτώ χρόνια. Τόνισε πως στη διαδρομή του στα κοινά, «υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση με υπευθυνότητα, αφοσίωση, πάθος και ανιδιοτέλεια, επιδεικνύοντας εργατικότητα, ήθος και συνέπεια, αφήνοντας έτσι το δικό του αποτύπωμα στην πορεία του Δήμου Νεμέας».

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 12:00 μ.μ. στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου, στα Αηδόνια. Στην τελευταία του κατοικία θα τον συνοδεύσουν η σύζυγος και τα τρία του παιδιά, η Ηλιάνα, η Μαρία και ο Ηλίας, που συνεχίζουν την οικογενειακή επιχείρηση. Στο δημοτικό κατάστημα της Νεμέας, η σημαία θα υψωθεί μεσίστια τις επόμενες δύο ημέρες, ενώ τιμές την ημέρα της κηδείας θα αποδώσει η φιλαρμονική του Δήμου.

Με ψήφισμά του το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο