KR SportsΔήμοι

Έργο 400.000 ευρώ για την περίφραξη του Δημοτικού Σταδίου Νεμέας

Παραδόθηκε στο Δήμο Νεμέας από τη Μονάδα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ), η μελέτη εφαρμογής για το έργο περίφραξης του Δημοτικού Σταδίου Νεμέας, συνολικού προϋπολογισμού  400.000 €.

Ήδη στο Δημοτικό Στάδιο εκποιείται έργο αλλαγής του χλοοτάπητα και κατασκευής συνθετικού τάπητα στίβου και σε λίγους μήνες θα είναι στη διάθεση των συμπολιτών μας. Πρέπει όμως αυτό το έργο να διαφυλαχτεί. Μέχρι τώρα από την κατασκευή του Σταδίου (αρχές δεκαετίας ’80) δεν υπήρχε εξωτερική περίφραξη ώστε να είναι φυλασσόμενες οι αθλητικές εγκαταστάσεις, ενώ στον ίδιο χώρο βρίσκεται και το κλειστό γυμναστήριο, που φιλοξενεί εκατοντάδες παιδιά – αθλητές της περιοχής μας.

«Με δεδομένη την ελλιπή στελέχωση του Δήμου μας στον τομέα των Τεχνικών Υπηρεσιών ανέτρεξα στη ΜΟΔ, όπου βρήκα άμεση συμπαράσταση και σε μικρό χρονικό διάστημα φτάσαμε σήμερα να μας παραδώσει έτοιμες μελέτες που το 2022 θα καταθέσουμε στο πρόγραμμα των ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων» σημειώνει ο Δήμαρχος Νεμέας Κ. Φρούσιος.

Στον Δήμο Νεμέας, παραδόθηκε πρόσφατα και η μελέτη που αφορά την ανάπλαση της εισόδου της πόλης της Νεμέας, η οποία θα κατατεθεί εντός των ημερών σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο