Δήμοι

Έργο στο επαρχιακό δίκτυο Ισθμός – Σχίνος υπέγραψαν Νίκας και Γκιώνης

Υπογράφηκεαπό τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και τον Δήμαρχο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων Γιώργιο Γκιώνη, η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου, σε όλο το τμήμα από τη γέφυρα του Ισθμού μέχρι και τα Πίσια.

Το έργο αφορά τη βελτίωση του υφιστάμενου Επαρχιακού Οδικού δικτύου και περιλαμβάνει εργασίες αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος από την γέφυρα της Διώρυγας του Ισθμού έως και τον Σχίνο. Ο προϋπολογισμός του ανέρχεται στα 602.800 € και χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης τόνισε ότι πρόκειται για ένα έργο ουσίας και ιδιαίτερης κρισιμότητας στην ευρύτερη περιοχή, διότι μέσω της αναβάθμισης του οδικού δικτύου θα βελτιωθεί η πρόσβαση και κυκλοφορία στο επαρχιακό δίκτυο. «Εντός των προσεχών ημερών, συνέχισε, θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ακόμη μια χρηματοδότηση για ένα έργο στην περιοχή του Σχίνου». Εξέφρασε δε τις ευχαριστίες του προς τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, καθώς επίσης την Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Αθηνά Κόρκα και τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες Τάσο Γκιολή και Χάρη Βυτινιώτη, «για την αμέριστη συνδρομή τους στην υλοποίηση ζωτικών έργων για τον Δήμο μας και την ανάπτυξη του τόπου μας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο