Κορινθία

O Life In Colour έκανε έργο τέχνης το 11ο Νηπιαγωγείο Κορίνθου με την χορηγία της Motor Oil

Τo πρόγραμμα «Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια», της UrbanAct συνεχίζεται στην Κορινθία και με την υποστήριξη της Motor Oil ο Life In Colour μεταμόρφωσε στο σύνολο του το 11ο Νηπιαγωγείο Κορίνθου, με μια σειρά μοναδικών τοιχογραφιών.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε μετά από πρόσκληση της Διεύθυνσης του σχολείου και αποτελεί συνέχεια των προσπαθειών της UrbanAct για παρεμβάσεις στα σχολικά συγκροτήματα της Κορίνθου, υπό την αιγίδα του Δήμου Κορίνθου. «Στο 11ο Νηπιαγωγείο της Κορίνθου προσπάθησα να δημιουργήσω εικόνες από την φύση και την φαντασία» αναφέρει ο Life In Colour.

Για να γίνει λίγο πιο πρωτότυπο και φρέσκο το τελικό αποτέλεσμα, «πρόσθεσα τον παράγοντα βιντεοπαιχνίδι», σημείωσε ο καλλιτέχνης, δηλαδή κάποια σημεία του συνόλου του έργου του, παραπέμπουν σε γραφικά από ρετρό βιντεοπαιχνίδια 32 bit. Έτσι τα χρώματα έγιναν πιο έντονα και τα σχέδια ελαφρώς με πίξελ.

Η UrbanAct για πολλά χρόνια παρεμβαίνει με τις δράσεις της στα σχολεία ανά την Ελλάδα, με τοιχογραφίες που ανακαινίζουν αισθητικά τους χώρους, εκπέμπουν μηνύματα, ομορφιά και αισιοδοξία, με καλλιτέχνες που προσφέρουν το έργο τους και την ενσυναίσθησή τους για τη γνώση, το σεβασμό στη διαφορετικότητα, τη χαρά της ζωής και της συνεργασίας, της αλληλοβοήθειας. Χορηγοί είναι οι εταιρείες «Μανδρέκας «AE, «NIKO-Helm Hellas» ABEE και Flame. Αναμένεται δε συνέχεια των προγραμμάτων στη πόλη της Κορίνθου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο