Επιχειρείν

Mantas Group. Μια πορεία των 30 ετών με επενδύσεις στον τουρισμό και την υγεία

Ο όμιλος «ΜΑΝΤΑΣ», πρωτοπόρος στον τουριστικό τομέα του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, συμπληρώνει 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Το ταξίδι, ξεκινά από τις 13 Μαρτίου 1994, όταν ο Βασίλης Μαντάς, αγοράζει το πρώτο του ξενοδοχείο στην πόλη του Λουτρακίου, λαμβάνοντας τον υψηλότερο δανεισμό που είχε δοθεί μέχρι τότε από Τράπεζα. Η κίνηση αυτή, από πολλούς θεωρείται ως απονενοημένο διάβημα. Όμως, με προσωπική εργασία, αλλά και διορατικότητα, με επιτυχημένες κινήσεις και συμφωνίες, τα ξενοδοχεία γεμίζουν και σταδιακά ξεκινούν να αποφέρουν κέρδος.

Πλέον, 30 χρόνια μετά, το Mantas Group, περιλαμβάνει 4 ξενοδοχεία στην πόλη του Λουτρακίου και τη Λίμνη Ηραίου, καθώς και δύο σύγχρονα ιατρικά – διαγνωστικά κέντρα σε Λουτράκι και Αλμυρή Κορινθίας, εδραιώνοντας τον όμιλο ως σύμβολο φιλοξενίας, παροχής υπηρεσιών και εξυπηρέτησης.

Σήμερα Κυριακή, 10 Μαρτίουκαι ώρα 6:30 μ.μ., μαζί με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, θα πραγματοποιηθεί επετειακή εκδήλωση στο Ξενοδοχείο Μαντάς, στο Λουτράκι, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων του ομίλου. Μια επέτειος, που δεδομένα συμβολίζει αντοχή, προσαρμοστικότητα και επιτυχία στη διάρκεια της πορείας του. Ο όμιλος Μαντάς παράλληλα, εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς την τοπική κοινωνία και τους επισκέπτες που τον πιστεύουν και τον επιλέγουν για τις διακοπές τους αλλά και την περίθαλψη τους. Επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες του ομίλου Μαντάς μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα μας, mantashotels.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο