KR Sports

Flash Open 3on3. Φτιάξτε ομάδα και παίξτε μπάσκετ στα περιβολάκια Κορίνθου

Ο ΚΑΟ Κορίνθου επανέρχεται στην δράση και λίγο πριν την επίσημη έναρξη του Πρωταθλήματος ανδρών Β΄ Εθνικής, παίζει μπάσκετ στην καρδιά της Πόλης.

Η ανακαινισμένη πλατεία «Παναγή Τσαλδάρη» (περιβολάκια), μετατρέπεται για το τριήμερο, 15-18 Ιουλίου, σε ένα ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ και περιμένει μικρούς και μεγάλους. Οι διοργανωτές, καλούν όσους θέλουν να παίξουν μπάσκετ, να φτιάξουν ομάδα και να δηλώσουν συμμετοχή. Από το πρωί, έως αργά το απόγευμα, αναμένεται ένα ατελείωτο παιχνίδι, μεγάλες εκπλήξεις , δώρα για τις διακριθέντες αλλά και βραβεύσεις.

Η τοποθέτηση των γηπέδων, στον χώρο της πλατείας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, παρουσία της Προέδρου του ΚΑΟ Κόρινθος Ευαγγελίας Παπαιωάννου και του Γενικού Αρχηγού, Σταύρου Δανιήλ. Από αύριο Πέμπτη και έως την Κυριακή το μπάσκετ έρχεται στην καρδιά της πόλης. Το τουρνουά συνδιοργανώνεται από το ΚΕΠΑΠ Δήμου Κορινθίων το οποίο ευχαριστούμε θερμά. Η κα Παπαϊωάννου εκφράζει τις ευχαριστίες της τόσο προς τον Δήμο, όσο και προς το ΚΕΠΑΠ, αλλά και προς τους χορηγούς της εκδήλωσης.

Οι συμμετοχές είναι ακόμα ενεργές στο www.flash3on3.gr

#pgpartners

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο