ΕπιχειρείνΠεριφέρεια

Για την ενίσχυση του αγροδιατροφικού κλάδου μίλησε ο Δημ. Πτωχός στο Συνέδριο Νέων Αγροτών

Τις εργασίες του 30ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νέων Αγροτών που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα, με τη συμμετοχή νέων αγροτών, επιστημόνων και εκπροσώπων από τον αγροτικό τομέα, καθώς και εκπροσώπων των τοπικών και εθνικών αρχών, χαιρέτισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημ. Πτωχός.

Ο Περιφερειάρχης τόνισε τη σημασία της γεωργίας όχι μόνο ως πηγή παραγωγής τροφίμων, αλλά και ως θεμέλιο πολιτιστικών, περιβαλλοντικών και κοινωνικών αξιών. Υπογράμμισε ακόμα τη δέσμευση της Περιφέρειας στην ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής μέσω της σωστής διαχείρισης υδάτων, της αξιοποίησης χρηματοδοτικών εργαλείων, καθώς και την ενίσχυση της ταυτότητας και του brand της Πελοποννήσου.

Το συνέδριο, που διοργανώθηκε από την Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.), σε συνεργασία με τη Σχολή Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ανέδειξε τα κρίσιμα ζητήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο αγροτικός τομέας στη σημερινή εποχή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο