Περιφέρεια

Ενημερωτική εκδήλωση για την πορεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην διαχείριση των απορριμμάτων

Ο ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου, στο πλαίσιο της έκθεσης «Πελοπόννησος EXPO» που πραγματοποιείται στην Τρίπολη, στη Βιομηχανική Περιοχή, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει την Κυριακή, 14 Απριλίου και ώρα7.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του εκθεσιακού χώρου.

Θέμα της ημερίδας, η πορεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου προς σε μια κοινωνία μηδενικών αποβλήτων. Εκεί θα αναλυθούν θέματα που αφορούν την έως τώρα πορεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στον τομέα διαχείρισης απορριμμάτων, μια σειρά από έργα και δράσεις που αναμένονται να υλοποιηθούν το αμέσως επόμενο προσεχώς διάστημα στον τομέα αυτό. Καθώς και καλές πρακτικές για τη διαχείριση αποβλήτων επιχείρησεων HORECA και την διαχείριση αποβλήτων – οικιακή κομποστοποίηση.

Οι ομιλητές που θα πλαισιώσουν την εκδήλωση θα είναι ο πρόεδρος του ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου Γιάννης Σμυρνιώτης, ο Αν. Διευθυντής του ίδιου φορέα, Νίκος Αγγελόπουλος και η Σουζάνα Καραγιάν, CEO της εταιρείας WeTech, εταίρου του ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου στην υλοποίηση του πιλοτικού προγράμματος βιοαποβλήτων στο Δήμο Καλαμάτας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο