Δήμοι

2η εβδομάδα δράσεων για το Corinth Living Streets – Dream, Schedule and Enjoy the Experience

Στην πλατεία του Φλοίσβου θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο, 21 Αυγούστου έως το επόμενο Σάββατο, 28 Αυγούστου η δεύτερη εβδομάδα δράσεων του Corinth Living Streets – Dream, Schedule and Enjoy the Experience.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων, καθημερινά από τις 8:30 μ.μ. έως τις 11:30 μ.μ., περιλαμβάνει ομιλίες με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, την διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, την αειφόρο ανάπτυξη , την κλιματική αλλαγή, την διαχείριση γεωργικών αποβλήτων, την ενεργειακή εξοικονόμηση και τον αειφόρο αστικό σχεδιασμό, προβολή ταινιών και αστροπαρατήρηση με  Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο Planetarium on the Go. Η συμμετοχή του κοινού σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν.

Για την συμμετοχή σας στην αστροπαρατήρηση το Σάββατο, 21 Αυγούστου στις 8:30 το βράδυ, θα πρέπει ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο να δηλώσετε την συμμετοχή σας και να κρατήσετε την θέση σας: https://www.facebook.com/events/962950961154097

Συντονιστής του έργου είναι το Ευρωπαϊκό Δίκτυο «Energy Cities», το οποίο αποτελεί και επικεφαλής του Γραφείου του Συμφώνου των Δημάρχων. Την υλοποίηση του Living Streets έχουν αναλάβει η ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ στην Ελλάδα, το Δίκτυο Terra Hub στην Κροατία και το Δίκτυο OesteSustentável στην Πορτογαλία.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ξεκινά λοιπόν το Σάββατο, 21 Αυγούστου, στις 8:30 μ.μ., με την ομιλία του Χρύσου Μέλλου, προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας. Θα αναφερθεί στο θέμα της διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης λόγω covid 19 και στην πρόληψη νοσημάτων. Την Κυριακή, 22 Αυγούστου, ώρα 9:00 μ.μ. Ο καθηγητής του ΕΜΠ Γ. Πανγιωτόπουλος θα μιλήσει για την προώθηση αειφόρων γεωργικών μεθόδων και την διαχείριση γεωργικών αποβλήτων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο