Επιχειρείν

10 χρόνια Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου και συνεχίζει

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου συμπλήρωσε 10 χρόνια δράσης από την ίδρυσή του και στο θερινό σινεμά «Ηλέκτρα», στο Λουτράκι, συναντήθηκαν τα μέλη του για να ψηφήσουν νέα διοίκηση και να ενημερωθούν για τις δράσεις του προηγούμενου έτους και όχι μόνο.

«Το έργο που έχουμε υλοποιήσει σε συνεργασία με τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου τα τελευταία 6 χρόνια, γίνεται με το ελάχιστο δυνατό κόστος, γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση τα ποσά που θα έπρεπε να δώσουμε, η διαφημιστική δαπάνη για τόσο μεγάλο έργο θα ήταν τεράστια» σημείωσε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης.

«Κάποιες περιοχές έχουν ευνοηθεί από την κρίση του Covid-19 και μπορώ να πω ότι το Λουτράκι, μπορεί να είναι μία από αυτές τις περιοχές, γιατί είναι σχετικά κοντά στην Αθήνα», σημείωσε με την σειρά του ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Bournemouth Δημήτριος Μπούχαλης. Αφού μίλησε για την ανάγκη για αλληλεγγύη και βοήθεια στους εργαζόμενους στον τουρισμό, υποστήριξε ότι θα πρέπει να γίνουν επενδύσεις από τους επιχειρηματίες διαμονής κα εστίασης στο Λουτράκι, «γιατί αυτοί που επενδύουν και κάνουν σοβαρή προσπάθεια θα πάνε μπροστά».

Αλλά και ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού, Σπύρος Καραβούλης, ο οποίος επανεκλέχτηκε αμέσως μετά τη συνέλευση στην θέση αυτή, μίλησε για την ολοκλήρωση της πρώτης δεκαετίας λειτουργίας του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, εκφράζοντας την χαρά του, όπως σημείωσε, «για αυτό που έχουμε πετύχει όλοι μαζί». Όπως παρατήρησε, «υπάρχει μία ομάδα πάρα πολύ δεμένη, πάρα πολύ δυνατή η οποία δουλεύει με έναν τρόπο υποδειγματικό που μαζί με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήμο και τους Βουλευτές μας παράγει έργο».

Τα μέλη της γενικής συνέλευσης νωρίτερα, ομόφωνα ενέκριναν την ανανέωση της θητείας του Σπύρου Καραβούλη για 4η συνεχή φορά, γεγονός που επικυρώθηκε από το Δ.Σ. που ακολούθησε.

Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης ξεκίνησαν με χαιρετισμούς από την Βουλευτή Ν.Δ. Κορινθίας της Ν.Δ. Μαριλένας Σούκουλη και του Κωσταντίνου Ζερβού, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» στον Δήμο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων. Τις εργασίες της 9ης γενικής συνέλευσης χαιρέτισαν μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος ο Υφυπουργός Έρευνας & Τεχνολογίας και Βουλευτής Κορινθίας, Χρίστος Δήμας και μέσω επιστολής ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτης Πιτσάκης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο