Δήμοι

10 εκατ. ευρώ για υποδομές ύδρευσης εξασφάλισε ο δήμαρχος Σικυωνίων

Μια ακόμα μεγάλη χρηματοδότηση εξασφάλισε ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος, από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», αυτή τη φορά, ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ για υποδομές ύδρευσης.

Τα έργα που αναμένονται στον Δήμο Σικυωνίων αφορούν κυρίως την κατασκευή δεξαμενών ύδρευσης μεγάλης χωρητικότητας, την αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της Κοινότητας Διμηνιού, επεκτάσεις δικτύων ύδρευσης μεγαλύτερης διατομής προς Τραγάνα, Μούλκι, Πάσιο, περιοχή Αρκούδα και παραλιακή ζώνη Διμηνιού, Κάτω Διμηνιού, Κιάτου.  Αποτελούν τη συνέχεια των μεγάλων έργων υδροδότησης του δήμου Σικυωνίων, από τις πηγές της Στυμφαλίας, συμπληρώνοντας, επεκτείνοντας και εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη παροχή καθαρού πόσιμου νερού σε χωριά και γειτονιές της πόλης του Κιάτου, αλλά και προνοώντας για την κάλυψη μελλοντικών αναγκών.

“Είναι το αποτέλεσμα της συστηματικής και παραγωγικής εργασίας των υπηρεσιών και αιρετών του δήμου Σικυωνίων και της ΔΕΥΑΣ” τόνισε ο Δήμαρχος Σπ. Σταματόπουλος.

«Και αυτή η μεγάλη επιτυχία είναι το επιστέγασμα πολύμηνων, αθόρυβων και μεθοδικών προσπαθειών μας», τονίζει ο Σπύρος Σταματόπουλος, «αλλά και το αποτέλεσμα της συστηματικής και παραγωγικής εργασίας των υπηρεσιών και αιρετών του δήμου Σικυωνίων και της ΔΕΥΑΣ που άλλη μια φορά αποδεικνύουν ότι έχουν το know how, μπορούν να ανταγωνίζονται σε πανελλαδικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο και να φέρνουν θετικά αποτελέσματα» συνεχίζει.

Η επιτυχία είναι συλλογική

Απόλυτα ικανοποιημένος λοιπόν ο Δήμαρχος Σικυωνίων, από τη νέα χρηματοδότηση, ευχαρίστησε και συγχάρηκε τις υπηρεσίες του Δήμου και της ΔΕΥΑΣ, υπογραμμίζοντας ότι η επιτυχία είναι συλλογική. «Η προετοιμασία, η αρτιότητα και ωρίμανση των προτάσεων, τόνισε, βασίζεται και στην άψογη συνεργασία που έχουμε με τις αρμόδιες υπηρεσίες της διεύθυνσης υδάτων, τις δασικές και αρχαιολογικές υπηρεσίες, τη διεύθυνση περιβάλλοντος, τη διεύθυνση αγροτικής ανάπτυξης και τη διαχειριστική αρχή των προγραμμάτων. Τους ευχαριστούμε όλους και συνεχίζουμε συστηματικά, μεθοδικά και αθόρυβα, όπως ξέρουμε, στις επόμενες χρηματοδοτήσεις».

Τέλος, ο Σπύρος Σταματόπουλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη «για το ενδιαφέρον και την ευαισθησία του, να προχωρήσει το έργο», όπως σημείωσε, αλλά και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, «που αναγνώρισε την αναγκαιότητα αυτού του έργου και με την υπογραφή του έδωσε προτεραιότητα να ενταχθεί στο πρόγραμμα» πρόσθεσε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο