Δήμοι

Φιλοξενία αστέγων προσφέρει ο Δήμος Κορινθίων για να μην παγώσει κανείς στον χιονιά

Δεδομένων των άσχημων καιρικών συνθηκών, ο Δήμος Κορινθίων δίνει για μία ακόμα φορά την δυνατότητα φιλοξενίας των αστέγων, μέσα από το πρόγραμμα προσωρινής φιλοξενίας ατόμων που βρίσκονται σε έκτακτη κοινωνικοοικονομική ανάγκη.

Φροντίδα του Δήμου, «να προστατευθούν όλοι οι συνδημότες μας από τις ακραίες καιρικές συνθήκες των παρόντων ημερών» όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση. Ο Δήμος Κορινθίων βρίσκεται άλλωστε σταθερά και αδιάλειπτα στο πλευρό των πολιτών που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της έλλειψης στέγης, παρέχοντας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου την δυνατότητα προσωρινής διαμονής τους σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης με ταυτόχρονη παροχή ψυχοκοινωνικών υπηρεσιών από ειδικούς του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας. Σκοπός είναι η υποστήριξη τους προς την επανένταξη και την εξεύρεση εντός εύλογου χρονικού διαστήματος μιας μονιμότερης λύσης στο πρόβλημα της έλλειψης κατάλληλης στέγης.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας: 274136211-2741362120 & 2741362114. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης επικοινωνήστε στο κινητό: 6930078616.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο