ΔήμοιΚορινθία

Φαινόμενα παραβατικότητας και έλλειψη αστυνόμευσης ξεσηκώνουν τον κόσμο στο Μούλκι

Λαϊκή συνέλευση πραγματοποιήθηκε στην Κοινότητα Μουλκίου, παρόντος του δημάρχου Σικυωνίων Σπύρου Σταματόπουλου, του προέδρου της Κοινότητας, Γιώργου Κοτούλα, καθώς και της βουλευτή του νομού Μαριλένας Σούκουλη.

Το πρόβλημα που ξεσηκώνει το χωριό, έχει να κάνει με την ελλιπή αστυνόμευση της περιοχής, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι και τα κρούσματα παραβατικότητας που έχουν αυξηθεί τον τελευταίο καιρό. Οι κάτοικοι εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους, τονίζοντας πως το τελευταίο διάστημα, λίγο έως πολύ έχουν γίνει μάρτυρες πολλαπλών περιστατικών κλοπών και άλλων μορφών παραβατικότητας, που τους προκαλούν φόβο και ανασφάλεια.

Από όλους τους παρευρισκόμενους επιτακτικά εκφράστηκε η ανάγκη για την άμεση ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή, την τακτική διεξαγωγή περιπολιών σε κρίσιμα σημεία ειδικά τις βραδινές ώρες, καθώς και τον σχεδιασμό δράσεων ενημερωτικού ή άλλου χαρακτήρα που θα εμπεδώσουν το αίσθημα ασφάλειας. Συμφώνησαν ωστόσο με την τοποθέτηση του δημάρχου Σικυωνίων ότι η ασφάλεια και η ευημερία των κατοίκων είναι αδιαπραγμάτευτες. Παράλληλα, συντάχθηκαν με το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου και καλούν τις αρμόδιες αρχές να συνεργαστούν με τον Δήμο Σικυωνίων και να αναλάβουν άμεσα δράση για την ενίσχυση της αστυνόμευσης και την αντιμετώπιση της παραβατικότητας στην περιοχή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο