KR SportsΔήμοι

Το νέο γηπέδου ποδοσφαίρου στο Κρυονέρι εγκαινίασε ο Δήμαρχος Σικυωνίων Σπ. Σταματόπουλος

Με διάχυτη την συγκίνηση και την ικανοποίηση έγιναν τα εγκαίνια του νέου αθλητικού «σπιτιού» του «Αετού Κρυονερίου», του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου του Κρυονερίου.

Το γήπεδο, που παραδόθηκε επίσημα στην τοπική ποδοσφαιρική ομάδα, αντιπροσωπεύει την αφοσίωση της Δημοτικής Αρχής Σικυωνίων και του Δημάρχου Σπύρου Σταματόπουλου στην προώθηση του αθλητισμού και της φυσικής δραστηριότητας στην περιοχή.  Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή κατά την οποία έγιναν τα αποκαλυπτήρια της ταμπέλας ονοματοδοσίας του γηπέδου, το οποίο πήρε το όνομα του αείμνηστου αθλητή του «Αετού» Γιάννη Ζάρκου. Την αποκάλυψη της ταμπέλας έκανε ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος και ο πρόεδρος της Κοινότητας Κρυονερίου Κώστας Ραφτόπουλος, καθώς και μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος αθλητή.

Ο χώρος, εκτός από έδρα της ομάδας του Κρυονερίου, αναμένεται να λειτουργήσει ως σημείο συνάντησης, άσκησης και ψυχαγωγίας της νεολαίας – και όχι μόνο της Κοινότητας Κρυονερίου. Στο νέο γήπεδο έχει τοποθετηθεί συνθετικός χλοοτάπητας και σύγχρονες εγκαταστάσεις φωτισμού και κερκίδων δίνοντας την δυνατότητα στους μεν αθλητές να μπορούν να αθληθούν με ασφάλεια, στους δε θεατές να μπορούν να παρακολουθήσουν με άνεση τις αθλητικές συναντήσεις.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο