Δήμοι

Το γλέντησε ο Χρήστος Κορδώσης στον καυγά του Δημοτικού Συμβουλίου

Το ξεκαρδιστικό γέλιο του δημοτικού συμβούλου Χρήστου Κορδώση, ήταν αυτό που υπερκάλυψε τα όσα ακούγονταν κατά τον καυγά που ξέσπασε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κορινθίων, μετά την έκρηξη του Αλέξανδρου Πνευματικού, όταν ο αντιδήμαρχος Γιώργος Πούρος επικαλέστηκε κατοίκους του Αγίου Γεωργίου, οι οποίο, όπως ανέφερε, του είπαν πως ο πρώην Δήμαρχος φτιάχνει τα γήπεδα τένις στην περιοχή για να τα χρησιμοποιήσει το “Korinthian Palace” για δεξιώσεις.

Ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας, έχοντας προσχωρήσει πλέον στον συνδυασμό του Νίκου Σταυρέλη, με τον οποίο και θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές, μπορεί να μην λέει ούτε «γεια» με τον Δήμαρχο, ωστόσο ξεκαρδισμένος στα γέλια τα έβαλε με τον Βασίλη Νανόπουλο, τον οποίο χωρίς κανέναν σεβασμό τον αποκάλεσε και Βασιλάκη. Αυτό γιατί έσπευσε να προσάψει στον Δήμαρχο το κλίμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, μιλώντας και για διχασμό.

Ενώ άλλοι προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πράγματα, αλλά και να αποτρέψουν τα χειρότερα, ο Χρ. Κορδώσης έμενε να γελάει σαρκαστικά και να ξεσπαθώνει στο πρόσωπο του Δημάρχου Κορινθίων, εκδηλώνοντας την αντιπάθεια που έχει στο πρόσωπό του και τον οδήγησε στις προηγούμενες εκλογές στο ψηφοδέλτιο του Πελοπίδα Κααλλίρη -τον οποίο πήρε στο λαιμό του- και αυτή την φορά στο ψηφοδέλτιο του βασικού αντιπάλου που θα έχει ο Βασίλης Νανόπουλος στις εκλογές, Νίκου Σταυρέλη.

Η χαρά του κ. Κορδώση ξεχείλιζε με όσα διαδραματίζονταν στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ ήταν και ο μόνος που θεώρησε υπεύθυνο για αυτό τον Δήμαρχο, την στιγμή που ο κ. Νανόπουλος δεν είχε καμία συμμετοχή στο συμβάν, καθώς υπεύθυνος για την διεξαγωγή του δημοτικού συμβουλίου και την διαφύλαξη της τάξης, κατά συνέπεια, είναι ο πρόεδρος του Σώματος, στην προκειμένη περίπτωση ο κ. Κυριαζής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο