KR Sports

Την «1η Ημέρα Φίλιας Υγρού Στίβου» διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου

Στο δημοτικό κολυμβητήριο Κορίνθου διοργανώθηκε η μεγάλη γιορτή των ακαδημιών του Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου, μια σπουδαία εκδήλωση με την συμμετοχή και την επίδειξη όλων των τμημάτων του συλλόγου, από την μικρή πισίνα και την εκμάθηση έως τα αγωνιστικά τμήματα που λαμβάνουν μέρος στα πανελλήνια πρωταθλήματα κολύμβησης διεκδικώντας διακρίσεις και επιτυχίες.

Η παρουσία όλων των τμημάτων με την συμμετοχή 200 αθλητών/τριών του ΝΟΚ, δείχνει την δυναμική που παρουσιάζει ο σύλλογος στα ναυταθλητικα δρώμενα της περιοχής μας, συμβάλλοντας παράλληλα στην κολυμβητική διαπαιδαγώγηση για ασφαλή άθληση στις ακτές και τις παράλιες μας. Η μαζική συμμετοχή τόσο των αθλητών όσο και των φίλων – συνοδών που παρευρέθηκαν στο δημοτικό κολυμβητήριο Κορίνθου και κατέκλεισαν τις κερκίδες του κολυμβητήριου ( και όχι μόνο), ανέδειξαν με τον πιο εμφατικό τρόπο την ανάγκη για νέες και πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Αποκορύφωμα της εκδήλωσης ήταν η παρουσία των Ελλήνων πρωταθλητών, μελών της Εθνικής ομάδας κολύμβησης, Αγγελικής Ζαμαρια, Άλκη Κυνηγακη και Κωνσταντίνου Μερετσολια. Τρεις αθλητές πρότυπα για την νέα γενιά, οι οποίοι έχουν εκπροσωπήσει την χωρά μας επάξια με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό τους, συνδυάζοντας παράλληλα μια πετυχημένη ακαδημαϊκή καριέρα.  Οι μικροί αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου, είχαν την χαρά να τους δουν να κολυμπούν, να βραβεύονται και να φωτογραφίζονται μαζί τους, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο την εκδήλωση.

«Τους ευχαριστούμε πολύ για τις εικόνες που προσέφεραν στους αθλητές του συλλόγου μας και ευχόμαστε να τους έχουμε πάλι κοντά μας σε επόμενη εκδήλωση.

Επιπλέον θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους στην γιορτή μας και την ανιδιοτελή προσφορά τους στον σύλλογο, τον Δήμαρχο κορινθίων  Βασίλη Νανόπουλο, τον πρόεδρο του ΚΕΠΑΠ Θέμη Κουτσογκιλα, τον αντιπρόεδρο του ΚΕΠΑΠ Γιώργο Μαγκλάρα, τον αντιδήμαρχο τουρισμού Τιμολέων Πιετρη» αναφέρει ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο