KR Sports

Τα “37α Θώδεια” άνοιξαν και πάλι το Στάδιο Λουτρακίου στον κόσμο

Στη μνήμη του προέδρου του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή

Ο Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων διοργάνωσαν χθες Κυριακή, για μία ακόμη χρονιά τους αγώνες «37α ΘΩΔΕΙΑ 2021» που αποτελούν θεσμό για την περιοχή.

Η χθεσινή διοργάνωση είχε όπως αναμενόταν από τους διοργανωτές μεγαλύτερη βαρύτητα, δεδομένο του ότι ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του πρώην προέδρου και γενικού γραμματέα της Ομοσπονδίας, Βασίλη Σεβαστή, ο οποίος έφυγε πρώρα από τη ζωή χτυπημένος από τον covid-19. Οι διοργανωτές με τον τρόπο αυτό θέλησαν να τιμήσουν τον άνθρωπο, που για δεκαετίες πρόσφερε από διάφορα πόστα στον ελληνικό αθλητισμό.

Στο «Θώδειο» Στάδιο Λουτρακίου βρέθηκε πλήθος κόσμου, ενώ τους αθλητές τίμησαν με την παρουσία τους εκεί ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, ο βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ψυχογιός, ο παραολυμπιονίκης Γιάννης Σεβδικαλής, η αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου, η έφορος του τμήματος στίβου του Ποσειδώνα και μέλος του ΣΕΓΑΣ Βούλα Παχατουρίδου. Επίσης, αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα που συμμετείχαν στα αγωνίσματα, επαναφέροντας τον κόσμο του στίβου στα γήπεδα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο