Επιχειρείν

Τα οινοποιεία της Πελοποννήσου γιορτάζουν και ανοίγουν τις πόρτες τους

Τα οινοποιεία της Πελοποννήσου, όπως και όλης της χώρας, γιορτάζουν το Σαββατοκύριακο, 18 και 19 Μαΐου και ανοίγουν τις πόρτες τους για να υποδεχτούν τους φίλους του κρασιού και του αμπελώνα.

Ήδη 17 Οινοποιεία, μέλη της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Πελοποννήσου, (ΕΝΟΑΠ) έχουν δηλώσει ότι θα συμμετέχουν στην ετήσια αυτή εκδήλωση, με δωρεάν είσοδο στα οινοποιεία και την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι επισκέπτες τους υψηλής ποιότητας κρασιά. Στη Νεμέα, ανοιχτά θα είναι τα οινοποιεία του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού και των επιχειρήσεων Κουτσοδήμος ΑΕOE, Μπαραφάκας και Νικολάοu, καθώς επίσης τα οινοποιεία Παλυβού στην Αρχαία Νεμέα και Ράπτη στο Λεόντιο. Ανοιχτά όμως θα είναι και τα οινοποιεία Παπαντώνη και Σκούρα στην Αργολίδα, Παναγόπουλου και Τσέλεπου στην Αρκαδία.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν ακόμα οινοποιεία της Αχαΐας, (Αχαίων Οινοποιητική, Κτήμα Μέγα Σπήλαιο και Τετράμυθος) και της Ηλείας, (Δρούβα, Μερκούρη, Ολύμπια Γη και Σταυρόπουλου).

Νέα διοίκηση στην ΕΝΟΑΠ

Τον Άρη Τσέλεπο επέλεξε με ομόφωνη απόφαση για πρόεδρο το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Πελοποννήσου.

Ο νέος πρόεδρος ευχαρίστησε τον απελθόντα πρόεδρο Γιάννη Τρουπή, για τη συνεισφορά του και ζήτησε την συνδρομή όλων των μελών του ΔΣ για τα επόμενα χρόνια. Στη σύνθεση του νέου Δ.Σ. αντιπρόεδρος εκλέχτηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ταμία ο Δημήτρης Κίσσας, γραμματέας ο Αρίστος Σπανός, ενώ απλό μέλος παραμένει στο Δ.Σ. ο Γιάννης Τρουπής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο