Επιχειρείν

Σύσκεψη υπό τον Π. Νίκα για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην φετινή ΔΕΘ

Η συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, αποτέλεσε αντικείμενο της τηλεδιάσκεψης που συγκάλεσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι τιμώμενη στην φετινή 85η ΔΕΘ, συμμετέχοντας με δύο περίπτερα, το ένα επετειακό για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 και το δεύτερο καθαρά εμπορικό.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι τιμώμενη στην φετινή 85η ΔΕΘ, που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 19 Σεπτεμβρίου, συμμετέχοντας με δύο περίπτερα 200 τ.μ. έκαστο, το ένα επετειακό, στην είσοδο της Έκθεσης, για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 με συμμετοχή και της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» και το δεύτερο καθαρά εμπορικό, στον κυρίως χώρο της ΔΕΘ, με συμμετοχή σε αυτό επιχειρήσεων της Πελοποννήσου. Στην παραπάνω σύσκεψη, ο περιφερειάρχης όρισε στη συντονιστική επιτροπή για το επετειακό περίπτερο την Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Αθηνά Κόρκα, την Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Αννα Καλογεροπούλου και τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστο Λαμπρόπουλο, οι οποίοι θα συνεπικουρούνται από υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Οσον αφορά το εμπορικό περίπτερο, έχει ήδη προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τρίτη, 29 Ιουνίου, στις 12:00 το μεσημέρι, σύσκεψη του περιφερειάρχη με τα 5 Επιμελητήρια της Περιφέρειας, στην οποία θα καθοριστεί τι θα προβληθεί σε αυτό.

«Πρότασή μας είναι να προβληθούν η καινοτομία και η εξωστρέφεια των επιχειρήσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με την επίδειξη εξαγώγιμων συσκευασμένων προϊόντων» σημείωσε ο Π. Νίκας, ο οποίος πρόσθεσε ότι στην επερχόμενη σύσκεψη θα γίνει ο ορισμός της συντονιστικής επιτροπής για το εμπορικό περίπτερο της Περιφέρειας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο