KR Tempo

Συναυλία με το Γιώργο Μίχα και τη Τζώρτζια στους Αγίους Θεοδώρους

Ο Λουτρακιώτης τραγουδοποιός Γιώργος Μίχας, μετά από τις πολύ επιτυχημένες συναυλίες του και την εξαιρετική κοινή εμφάνισή του στον «Σταυρό του Νότου», μαζί με τους Σωκράτη Μάλαμα, Τζώρτζια Κεφαλά και Ιουλία Καραπατάκη, επιστρέφει στους Αγίους Θεοδώρους.

Στο πλαίσιο του «Loutraki Festival», η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 18 Αυγούστου και ώρα 9:00 τι βράδυ, στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, των Αγ. Θεοδώρων. Παρέα του, η Τζώρτζια Κεφαλά, (Μπλε) και το μουσικό του σχήμα. Θα παρουσιάσουν τραγούδια από την πρόσφατη συνεργασία τους στον καινούργιο δίσκο του Γιώργου Μίχα με τον Σωκράτη Μάλαμα και τίτλο «Με παρτενέρ τη Σελήνη».

Επιπλέον, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει όμορφα και δημοφιλή τραγούδια από πολλές μουσικές φόρμες, τραγούδια δικά του και συνεργασίες του με καλλιτέχνες όπως η Χαρούλα Αλεξίου, η Θεοδοσία Τσάτσου, η Σωτηρία Λεονάρδου, η Ζωή Παπαδοπούλου, η Ελένη Τσαλίγοπούλου, ο Λάμπρος Καρελάς, η Ιουλία Καραπατάκη, ο Πέτρος Μάλαμας και φυσικά η Τζώρτζια Κεφαλά, αλλά και έργα πολύ σπουδαίων δημιουργών που έχουν αγαπηθεί όσο λίγα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο