Δήμοι

Συνάντηση Γκιώνη με τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών παρουσία του Χρίστου Δήμα

Τον Δήμαρχο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων Γιώργο Γκιώνη υποδέχτηκε, στο γραφείο του, ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, παρουσία του Υφυπουργού Έρευνας & Τεχνολογίας, βουλευτή Κορινθίας Χρίστου Δήμα και του Αντιδημάρχου Αγίων Θεοδώρων Σπύρου Ράτη.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν οι χρηματοδοτήσεις και οι έκτακτες ενισχύσεις για την υλοποίηση έργων υποδομών, οδικού δικτύου, αντιδιαβρωτικών και αντιπλημμυρικών έργων στον Δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, σε συνέχεια των καταστροφικών πυρκαγιών και πλημμυρών που έχουν πλήξει την περιοχή των Αγίων Θεοδώρων και του Σχίνου, τα τελευταία χρόνια.

Ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης ευχαρίστησε θερμά τον Αν. Υπουργό, ο οποίος δεσμεύτηκε για την άμεση θετική ανταπόκρισή του στο αίτημά μας και την εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων, καθώς επίσης, τον κ. Δήμα για την αμέριστη συμβολή και συμπαράστασή του στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, εξασφαλίζοντας πάντα τις διόδους για να πετύχουμε όλοι μαζί θετικά αποτελέσματα για τον τόπο μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο