Κορινθία

Στους Αγ. Θεοδώρους από αύριο το διήμερο 4ο Τοπικό Συνέδριο Ναρκομανών Ανωνύμων

Ένα τριήμερο συνέδριο για το ζήτημα του εθισμού, διοργανώνουν οι Ναρκομανείς Ανώνυμοι Κορινθίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στους Αγίους Θεοδώρους, στο ξενοδοχείο Siagas.

Οι εργασίες ξεκίνησαν ήδη χθες Παρασκευή και θα συνεχιστούν αύριο Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου. Η ομάδα ΝΑ Κορίνθου λειτουργεί εδώ και 14 χρόνια και στεγάζεται στο Δημαρχείο Κορίνθου, όπου γίνονται συγκεντρώσεις κάθε Παρασκευή, από τις 6:30 το απόγευμα, μέχρι τις 8:00 το βράδυ, για όσους έχουν πρόβλημα με τα ναρκωτικά. Κάθε 1η Παρασκευή του μήνα, η ομάδα είναι ανοικτή για το κοινό και τους επισκέπτες.
Παράλληλα, εδώ και 10 χρόνια η ομάδα ΝΑ Λουτρακίου λειτουργεί κάθε Τρίτη (6:30 το απόγευμα, μέχρι τις 8:00 το βράδυ), στο Δημοτικό Κτίριο «Μπο Ριβάζ» και η ομάδα ΝΑ Λεχαίου κάθε Κυριακή, (7:30 μ.μ. – 9:00 το βράδυ), στο ΚΑΠΗ Περιγιαλίου.

Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικός οργανισμός και τα έξοδα όλων των δράσεων καλύπτονται αποκλειστικά από τα μέλη του, όπως και το επερχόμενο συνέδριο, χωρίς καμία χορηγία ή εξωτερική συνεισφορά.
«Σας περιμένουμε ώστε να δώσουμε το μήνυμα ότι ένας ναρκομανής, ο οποιοσδήποτε ναρκομανής, μπορεί να χάσει την επιθυμία για χρήση και να βρει έναν καινούριο τρόπο ζωής» αναφέρει η πρόσκληση των διοργανωτών.

  • Τηλεφωνική Γραμμή: 2741 001 100
  • Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 21:00

Οι Ναρκομανείς Ανώνυμοι είναι μια διεθνής κοινότητα, πολύγλωσση και πολυπολιτισμική. Το ΝΑ ιδρύθηκε το 1953 και τα πρώτα είκοσι χρόνια ο αριθμός των μελών αυξανόταν με αργούς ρυθμούς. Σήμερα τα μέλη του ΝΑ διεξάγουν περίπου 73.000 συγκεντρώσεις κάθε εβδομάδα σε 143 χώρες.
Εστιάζουν στην ανάρρωση από τις συνέπειες του εθισμού, δουλεύοντας ένα πρόγραμμα 12 Βημάτων, που περιλαμβάνει τακτική παρακολούθηση συγκεντρώσεων. «Στις ομάδες βοηθούμε ο ένας τον άλλον και παρέχουμε ένα δίκτυο στήριξης για τους ναρκομανείς που αναζητούν μια διαφορετική ζωή, χωρίς τη χρήση ναρκωτικών και θέλουν να τη διατηρήσουν σε βάθος χρόνου» αναφέρουν οι ΝΑ Κορινθίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο