Περιφέρεια

Στη συνεδρίαση των Περιφερειαρχών με την Σοφία Ζαχαράκη ο Δημ. Πτωχός

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα παρουσία και της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφίας Ζαχαράκη, συμμετείχε, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, Δημήτρης Πτωχός.

Με επτά θέματα ημερήσιας διάταξης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΠΕ, προχώρησαν σε μία σειρά αποφάσεων, ενώ είχαν την ευκαιρία να θέσουν βασικές προτεραιότητες κάθε Περιφέρειας. Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, ανέφερε ως προτεραιότητά του το δημογραφικό. «Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι το δημογραφικό» σημείωσε, τονίζοντας πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι μία Περιφέρεια που μεγαλώνει σε ηλικία και μικραίνει σε πληθυσμό «και αυτό, παρατήρησε, είναι κάτι που πρέπει να ανατρέψουμε».

«Προτεραιότητά μας είναι να δημιουργήσουμε το υπόβαθρο ώστε στην Περιφέρειά μας να δημιουργηθούν νέες, καλοπληρωμένες δουλειές, να μπορέσουμε να επενδύσουμε πάλι τα όνειρά μας στην Πελοπόννησο», κατέληξε ο Δημ. Πτωχός.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο