KR Tempo

Στην παραλία Βραχατίου δεν έχει καρναβάλι, έχει όμως αποκριάτικη διάθεση για διασκέδαση

Έστω και λίγο διαφορετικά φέτος, έφτασε η στιγμή που μικροί και μεγάλοι μπορούν να ξαναφορέσουν τις πολύχρωμες μάσκες τους, να χορέψουν, να εκτονωθούν και να γιορτάσουν ξέφρενα σ’ ένα αποκριάτικο κλίμα.

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας, μας καλεί λοιπόν το τριήμερο 5,6 και 7 Μαρτίου, να γίνουμε όλοι ξανά …μία μεγάλη παρέα. Που αλλού; Στην παραλία Βραχατίου, εκεί όπου τα τελευταία επτά χρόνια ήταν το σημείο αναφοράς για όλους με το καρναβάλι.

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας λοιπόν και το ΝΠΔΔ «ΑΝΕΛΙΞΗ», διοργανώνουν ένα μουσικό αποκριάτικο τριήμερο, το Σάββατο, την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα στην παραλία Βραχατίου. Τρεις ημέρες με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα , σε ρυθμούς pop, rock, samba, salsa κα. στην παραλία Βραχατίου από τις 11.00 έως τις 8.00μ.μ.

• Το Σάββατο, (5/3), από τις 11.00 το πρωί έως τις 8.00 μ.μ. θα απολαύσομε ένα μουσικό αποκριάτικο πρόγραμμα από D.J

• Την Κυριακή, (6/3), από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 2.30 μ.μ., ανιματέρ μεταμφιεσμένοι με μεγαλοστολές θα αναλάβουν να διασκεδάζουν τους μικρούς μας φίλους. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, (5.00 μ.μ. – 8.00μ.μ.), ζογκλέρ και ξυλοπόδαροι θα εντυπωσιάσουν με το πρόγραμμά τους μικρούς και μεγάλους.

• Την Καθαρά Δευτέρα τέλος, (7/3), από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 4.00 μ.μ., ακολουθεί και πάλι ένα μουσικό πρόγραμμα από D.J

«Με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων που επιτάσσουν οι συνθήκες, σας περιμένουμε το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς στο Βραχάτι να γιορτάσουμε τις απόκριες, ελπίζοντας του χρόνου να ξανανταμώσουμε και να πραγματοποιήσουμε το δικό μας ξεχωριστό καρναβάλι με πολύ χρώμα, φαντασία, και την συμμετοχή όλων σας!» αναφέρει η πρόσκληση των διοργανωτών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο