Δήμοι

Πόσιμο τον νερό για τις εκτός σχεδίου περιοχές του Λουτρακίου που υδρεύονται από την δεξαμενή του εκκλησιαστικού λυκείου

Ύστερα από τον περιορισμό των διακοπών υδροδότησης και τους συνεχείς ελέγχους ποιότητας που έχουν διεξαχθεί από την ΔΕΥΑ Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων, η δημοτική επιχείρηση ενημερώνει τους παρόχους της ότι το παρεχόμενο νερό από τη δεξαμενή εκκλησιαστικού λυκείου πληροί τις προδιαγραφές πόσιμου νερού.

Η συγκεκριμένη δεξαμενή υδρεύει τις περιοχές εκτός Λουτρακίου Άσπρα Χώματα, Κοϊδέλα, Άνω Λειβαδάκι, Κλεφτοράχη, Ψυχικό, Σφαγεία. Διευκρινίζεται πως το νερό είναι κατάλληλο για πόση και οποιαδήποτε άλλη οικιακή χρήση και πως σε κανέναν από τους ελέγχους και αναλύσεις που διενεργήθηκαν μέχρι στιγμής δεν παρατηρήθηκε απόκλιση από τις προδιαγραφές. «Ως εκ τούτου δεν προκύπτει έκθεση σε κίνδυνο για όσους συνέχισαν να καταναλώνουν το νερό λόγω άγνοιας της προηγούμενης απαγορευτικής ανακοίνωσης» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ωστόσο, διευκρινίζει ότι επειδή το τελικό μείγμα του νερού στις δεξαμενές Ισθμού, Κυράς Βρύσης και Άρη-Κάβου δεν έχει σταθεροποιηθεί, συνεχίζει να ισχύει η προληπτική απαγόρευση της πόσης σύμφωνα με την προηγούμενη ανακοίνωση. Για περαιτέρω πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα ενημέρωσης και στους αρμόδιους υπάλληλους που έχουν οριστεί με προηγούμενη ανακοίνωση.

Επαναλαμβάνεται τέλος ο αυστηρός περιορισμός της κατανάλωσης νερού αποκλειστικά και μόνο για τις απαραίτητες οικιακές ανάγκες και η καθολική απαγόρευση οποιασδήποτε μη υδρευτικής χρήσης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο