KR Sports

Προετοιμασίες για το πρώτο Vrachati Run ενώ οι εγγραφές συνεχίζονται

Για πρώτη φορά στο Βραχάτι, διοργανώνονται την Κυριακή, 5 Ιουνίου δρομικοί αγώνες των 5χλμ και 10 χλμ., με την ονομασία «Vrachati Run», με τους συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια διαδρομή δίπλα στην θάλασσα.

Διοργανωτές, ο δήμος Βέλου – Βόχας και το ΝΠΔΔ «ΑΝΕΛΙΞΗ» του Δήμου, καθώς επίσης η Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ). συνδιοργανωτές, το Λιμενικό Ταμείο Βόχας, η Τ.Κ. Βραχατίου, ο Εμπορικός Σύλλογος Βραχατίου, ο Παμβοχαικός Γ.Σ., καθώς επίσης οι Σύλλογοι «Μ. Αλέξανδρος» Βραχατίου και «Αναγέννηση» και το Σώμα Εθελοντών Δήμου Βέλου – Βόχας.

Στις 6:00 το απόγευμα του Σαββάτου, 4 Ιουνίου, οι συμμετέχοντες θα πάρουν τα πακέτα συμμετοχής από το κοινοτικό γραφείο Βραχατίου, ενώ στις 7:00 το πρωί της Κυριακής, 5 Ιουνίου, τα μέλη της διοργανωτικής ομάδας και οι εθελοντές του αγώνα, θα περιμένουν να βοηθήσουν τους αθλητές να παραλάβουν τo πακέτο συμμετοχής τους. Το πρόγραμμα της Κυριακής, έχει ως εξής:

  • 8:50 π.μ.: Τεχνική ενημέρωση αθλητών στον χώρο της εκκίνησης.
  • 8:55 π.μ.: Εκκίνηση του αγώνα των 5km
  • 9:00 π.μ.: Εκκίνηση του αγώνα των 10km
  • 11:00 π.μ.: Εκκίνηση της παιδικής διαδρομής των 500m
  • 11:30 π.μ.: Απονομές

Τα έπαθλα

Θα απονεμηθούν έπαθλα στους τρεις πρώτους νικητές και νικήτριες όλων των ηλικιακών κατηγοριών και των δύο αποστάσεων. Όλοι οι μικροί μας αθλητές στην παιδική διαδρομή θα λάβουν με τον τερματισμό τους το μετάλλιο συμμετοχής του αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής ακολουθείστε το
link: https://triathlonclubcc.com/vrachati-run-2022/

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο