KR Sports

Ψυχωμένη για τη νίκη η Ελπίς Αμπελοκήπων έκαμψε στο τάι μπρέικ τον ΑΣΠ Κόρινθος

Τη δεύτερη νίκη της πανηγύρισε η Ελπίς Αμπελοκήπων στο πρωτάθλημα της Pre League Γυναικών, και αυτή κόντρα στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΣΠ Κόρινθος, η οποία επιστρέφει από την Θεσσαλονίκη με έναν βαθμό στις αποσκευές.

Η ομάδα της Κορίνθου έχασε στο τάι μπρέικ αφήνοντας δύο σημαντικούς βαθμούς στην αντίπαλο και τα πανηγύρια στους φιλάθλους της Ελπίδας που βρέθηκαν στο κλειστό «Ι. Λεμονίδης». «Συνεχίζουμε» ήταν το μήνυμα στην ανάρτηση της προέδρου του ΑΣΠ Κόρινθος Νεκταρίας Καρατζή, ευχόμενη καλή επιστροφή στην Κόρινθο. Τα κορίτσια της Θεσσαλονίκης πέτυχαν μια νίκη με τεράστια προσπάθεια, σε έναν αγώνα για …γερά νεύρα, που κέρδισε το νεανικό σύνολο της Ελίδας.

Τα σετ: 3-2 (23-25, 26-24, 15-25, 25-18, 16-14).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Κουτουνίδης – Παραφέστας): Παπάζογλου, Αθανασιάδου, Σιάκη (λ), Γαργάλα, Σουπιώνη, Αρχοντή, Παπαθανασίου, Τριανταφύλλου, Λαμπριανίδου, Γκόγκου, Σκουλούδη, Κεραμιτσοπούλου, Παπαδοπούλου (λ), Ταυλίκου.

ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΥ (Κις): Γεωργιάδου, Μαργαρίτη (λ), Τσιγαρίδα, Ελευθερίου, Μαρινοπούλου, Χάτσινσον, Μανάι, Κυπαρίσση, Τσαμπάι, Ασημακοπούλου, Αγγιστριώτη (λ).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο