ΚορινθίαΠολιτική

Παρέμβαση του Γ. Ψυχογιού στην Βουλή να μην κλείσει το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Λουτράκι

Με πρωτοβουλία του βουλευτή Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Ψυχογιού, κατατέθηκε ως αναφορά προς τα αρμόδια Υπουργεία, επιστολή διαμαρτυρίας υπογεγραμμένη από την  Ένωση Ξενοδόχων Κορινθίας, το Σύλλογο Επισιτιστικών Λουτρακίου «Ο Ξένιος Ζευς», το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λουτρακίου και τον Σύλλογο Εμπόρων και Βιοτεχνών Λουτρακίου.

Διαμαρτυρία, η οποία έχει να κάνει με το επικείμενο κλείσιμο και του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Λουτράκι. «Ένα ακόμα χτύπημα για την τοπική κοινωνία, και τους επαγγελματίες,  μετά το συνεχόμενο  κλείσιμο υπηρεσιών και τραπεζών σε μια μεγάλη και πολύ σημαντική περιοχή για το Νομό με χιλιάδες   επισκέπτες» αναφέρουν οι παραπάνω φορείς στην διαμαρτυρία τους.

«Φέρνουμε το θέμα στη Βουλή, σε συνέχεια προηγούμενων παρεμβάσεων μας και για  άλλα υποκαταστήματα τραπεζών στην Κορινθία» τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Ψυχογιός, με την αναφορά του στο κοινοβούλιο ζητά να ανακληθεί η απόφαση για το κλείσιμο του υποκαταστήματος ΕΤΕ στο Λουτράκι. Μιας απόφασης, που όπως υπογραμμίζει, «θα επιβαρύνει σημαντικά την καθημερινότητα κατοίκων και επαγγελματιών θα αποδυναμώσει και θα υποβαθμίσει την περιοχή».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο