Δήμοι

Παρέμβαση του Β. Τρωγάδης για το νερό. Η Δημοτική Αρχή κάνει τα εύκολα και αφήνει τα δύσκολα

«Στο θέμα του νερού, η δημοτική αρχή κάνει τα εύκολα και αφήνει τα δύσκολα», υπογραμμίζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέλου – Βόχας, Βασίλης Τρωγάδης, ένα μήνα μετά την κήρυξη του Δήμου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για το ζήτημα της λειψυδρίας, δυσπιστώντας ότι ακόμα η δημοτική αρχή του Αννίβα Παπακυριάκου δεν έχει παρουσιάσει κάποιο σχέδιο για το πώς θα εκμεταλλευτεί την εν λόγω απόφαση.

«Έκτακτη ανάγκη, σημαίνει σίγουρα επιπλέον χρηματοδοτήσεις  και επίσπευση κάποιων διαδικασιών» σημειώνει ο κ. Τρωγάδης. Διερωτάται όμως αν αρκούν οι επιπλέον χρηματοδοτήσεις, «σε έναν Δήμο σαν τον δικό μας, που δεν έχει θέσει σωστές προτεραιότητες, δεν έχει σωστή ιεράρχηση αναγκών και ενδεχομένως δεν έχει τις κατάλληλες μελέτες». Ο υποψήφιος Δήμαρχος σπεύδει να σπεύσει τον κ. Παπακυριάκο, για ψευδή δήλωση του σχετικά με τη φάση που βρίσκονται έργα ύδρευσης στον Δήμο.

Δύο χρόνια πριν, θυμίζει υπήρξε μια γενναία χρηματοδότηση από την κεντρική διοίκηση, της τάξεως των 7 εκατομμυρίων ευρώ, για έργα ύδρευσης. «Έργα, τα οποία αποτελούνταν από πέντε υποέργα στον τομέα της ύδρευσης, μεταξύ των οποίων αντικατάσταση δικτύων αμιάντου, αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης για το Ζευγολατιό, το Κοκκώνι, το Βοχαϊκό, το Βραχάτι» αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Τρωγάδης. Διερωτάται λοιπόν τι έχει γίνει μέχρι σήμερα, κατηγορώντας τον Δήμαρχο πως ψευδώς το 2022, σε δημόσια συγκέντρωση του, ανέφερε ότι το έργο αυτό είναι στη φάση της δημοπράτησης. «Ψέμα. Τίποτα από όλα αυτά δεν έχει γίνει μέχρι και σήμερα και το πιθανότερο είναι ότι θα προχωρήσει απλά μια προμήθεια ψηφιακών υδρομέτρων», συνεχίζει ο κ. Τρωγάδης.

«Η δημοτική αρχή, καταλήγει, κάνει τα εύκολα και αφήνει τα δύσκολα. Την αφήνουμε λοιπόν στα εύκολα και λέμε ναι, ότι εμείς, Μπορούμε να κάνουμε τα Δύσκολα. Και ναι, σίγουρα Μπορούμε Καλύτερα».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο