Περιφέρεια

Πάει για δημοπράτηση το έργο αξιοποίησης της παλιάς σιδηροδρομικής γραμμής Κορίνθου – Βέλου

Με την αποδοχή από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου της χρηματοδότησης, ύψους 5.000.000 ευρώ, αναμένεται να προχωρήσει η διαδικασία για την υλοποίηση του έργου αξιοποίησης και ανάδειξης σε περιβαλλοντικό πάρκο, της παλιάς σιδηροδρομικής γραμμής Κορίνθου – Βέλου, η οποία εδώ και χρόνια έχει πάψει να λειτουργεί.

Η Επιτροπή ενέκρινε επίσης και το πρακτικό του ηλεκτρονικού διαγωνισμού, για το έργο βελτίωσης της αγωνιστικής επιφάνειας χλοοτάπητα και αρδευτικού δικτύου του γηπέδου Αρχαίων Κλεωνών, με προϋπολογισμό 250.000 ευρώ. Εκτός ημερησίας διάταξης, εγκρίθηκε το πρακτικό κατακύρωσης του επίσης ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο ανέγερσης στην Κόρινθο, ισόγειας οικοδομής με υπόγειο, με χρήση χώρου συνάθροισης κοινού, όπου και θα στεγαστεί το εστιατόριο «Γεύματα Αγάπης» της Μητρόπολης Κορίνθου το έργο έχει προϋπολογισμό 850.000 ευρώ.

Ακόμα, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Επίσης, προέβη στην έγκριση της διαδικασία για την ανάδειξη μειοδοτών στον διαγωνισμό μεταφοράς μαθητών στην ΠΕ Κορινθίας. Τέλος, ενέκρινε την επιχορήγηση ΝΠΙΔ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που υλοποιούν κοινωνικές πολιτικές, με το ποσό των 9.500 ευρώ, από τα καθαρά έσοδα του Ειδικού Κρατικού Λαχείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο