KR Sports

Ο Πάνος Τζαναβάρας είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Κόρινθος

Δεν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Κόρινθος το καλοκαίρι, παρόλο που μέχρι τελευταία στιγμή παρουσιαζόταν ως ο επικρατέστερος για την θέση του προπονητή, τον έφερε ο χιονιάς και η «τρικυμία» που προκάλεσαν στην ομάδα ήττες και απώλειες σε πρωτάθλημα και κύπελλο που δεν μπορεί να δεχτεί η νέα διοίκηση.

«Ο ΠΑΣ Κόρινθος έχει μοναδικό στόχο την άνοδο στη Γ’ Εθνική», ανέφερε κατηγορηματικά η ανακοίνωση της διοίκησης του Αλέξη Κούγια, στο κείμενο γνωστοποίησης της απόλυσης του μέχρι την περασμένη Κυριακή προπονητή Κώστα Κιάσσου. Σε αυτή την προσπάθεια, η ιστορική ομάδα της Κορίνθου αναγεννιέται, ενισχύεται, όμως κυρίως θέλει κοντά τους φιλάθλους της και για αυτό η διοίκηση Κούγια θέλει να βλέπει τον κόσμο ευχαριστημένο και όχι πικραμένο.

Μεγάλο ρόλο στην απόφαση λύσης της συνεργασίας με τον κ. Κιάσσο, όπως η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει, «αποτέλεσε το γεγονός ότι σε τέσσερα ντέρμπι με τις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα (δυο ματς με τον Κύψελο, ένα με τον ΑΟ Λουτρακίου και ένα με τον Πέλοπα Κιάτου) ο ΠΑΣ Κόρινθος κέρδισε μόνο τη δυσαρέσκεια των χιλιάδων οπαδών του». Ανακοίνωση που δεν μένει μόνο στην διαπίστωση και στην δυσαρέσκεια, αλλά διαπιστώνει τις κακές εμφανίσεις τα ομάδας, ως αποτέλεσμα των κακών επιλογών ως προς τη διάταξη των παιχτών. Δηλαδή, η κριτική άμεση προς τον απελθόντα πλέον προπονητή.

Ο Κορίνθιος Πάνος Τζαναβάρας

Το περασμένο καλοκαίρι το όνομα του Πάνου Τζαναβάρα θεωρήθηκε μέχρι την τελευταία στιγμή το σίγουρο «χαρτί» για τον πάγκο της ομάδας, ενώ ο Νίκος Πάλλης έγραφε στην «Κερκίδα», στην αθλητική στήλη της εφημερίδας ΚΟΡΙΘΙΑΚΗ, για την ανάληψη από τον Κορίνθιο προπονητή της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας που με νέα και ισχυρή διοίκηση, ξεκινούσε την πορεία για μεγαλύτερες κατακτήσεις. Αν και οι πληροφορίες του Νίκου Πάλλη αναφέρονταν στον κ. Τζαναβάρα, η ανακοίνωση της διοίκησης του ΠΑΣ Κόρινθος έγραφε το όνομα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Κώστα Κιάσσου, πρόσληψη που δημιουργούσε προϋποθέσεις, λόγω της μεγάλης εμπειρίας του προπονητή και πρώην ποδοσφαιριστή στα γήπεδα των μεγάλων κατηγοριών.

Ο χιονιάς έφερε στην «μπάρτσα» τον 58χρονο Παναγιώτη Τζαναβάρα, που αναλαμβάνει την ομάδα σε θέση πρωτοπόρου βέβαια της Α’ κατηγορίας, με στόχο μοναδικό, να την οδηγήσει στην ανώτερη κατηγορία. Ο Κορίνθιος προπονητής φόρεσε την φανέλα της «μπάρτσα» για μια δεκαετία περίπου, την οποία αργότερα οδήγησε και ως προπονητής δύο φορές (2004-2005 και 2009-2010).

Ένας πεπειραμένος προπονητής, κάτοχος διπλώματος UEFA Pro, (Union of European Football Associations), ενώ έχει οδηγήσει ως προπονητής ομάδες της Α’ Εθνικής, όπως ο Αστέρα Τρίπολης και η Νίκη Βόλου, ενώ στην Β’ Εθνική συνεργάστηκε ως προπονητής με την Λάρισα, τον Παναιγιάλειο, τον Βύζαντα Μεγάρων, την Δόξα Δράμας, τη Ρόδο και την Σπάρτη. Τελευταίος «σταθμός» του, πριν έρθει ξανά στην Κόρινθο, ο Παναργειακός που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο