KR Tempo

«Ο Μικρός Πρίγκιπας» σε μια θεατρική εκδοχή για παιδιά αύριο Κυριακή στην Κόρινθο

Ο «Μικρός Πρίγκιπας», το αλληγορικό παραμύθι του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ σε μια θεατρική εκδοχή για παιδιά, η οποία αναδεικνύει τις πανανθρώπινες αξίες της φιλίας, της αγάπης και της ανιδιοτέλεια, θα παρουσιαστεί αύριο Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου στην Κόρινθο, στο κινηματοθέατρο «Απόλλων», στις 11:30 το πρωί η πρώτη παράσταση και στις 4:00 μ.μ. η δεύτερη.

Ένα υπερθέαμα, γεμάτο τραγούδι, χορό και πολλά διδακτικά μηνύματα για τα παιδιά, σε σκηνοθεσία Ευδοκίας Σουβατζή, με τον Σπύρος Μπιμπίλας στον ρόλο του αφηγητή χαρίζει την φωνή του. Παίζουν οι ηθοποιοί Γιώργος Καρανίκας, Σπύρος Στελιανέσης, Ελευθερία Μπουρανή, Θωμάς Κοτζαμάνης, Μαρίνα Πετρίδη και Βασούλα Σιάτρα, ενώ ακόμα ακούγεται η φωνή του μικρού Άγγελου. 

Η θεατρική διασκευή είναι του Σπύρου Στελιανέση και η μουσική του Σπύρου Παζιώτη.

Υπόθεση: Ο αφηγητής πέφτει με το αεροπλάνο του, που έχει πάθει βλάβη, στην έρημο Σαχάρα. Εκεί συναντά ένα ασυνήθιστο παιδί (τον Μικρό Πρίγκιπα), γνωρίζονται και γίνονται φίλοι. Ο αφηγητής μαθαίνει πολλά από τον καινούργιο του φίλο. Ο καινούργιος του φίλος σιγά-σιγά του διηγείται την επίσκεψή του σε άλλους πλανήτες, όπου υπάρχουν άνθρωποι ματαιόδοξοι αλλά και κάποιοι (ελάχιστοι) περισσότερο «ανθρώπινοι». Δεν ξεχνάει ποτέ και με τίποτα τις ερωτήσεις που έχει υποβάλει, ενώ ο ίδιος, αντίθετα, δεν συνηθίζει να απαντάει στις ερωτήσεις των άλλων.

info

  • Διάρκεια παράστασης:80 λεπτά 
  • Γενική Είσοδος 10€ 
  • Προπώληση στο βιβλιοπωλείο Κιβωτός, στο ταμείο του Κινηματοθεάτρου και στο more.com
  • Παραγωγή: Θεατρική Σκηνή Ντουέντε

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο