Δήμοι

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας υποστηρίζει τις ευάλωτες ομάδες και τους κατ’ οίκον εμβολιασμούς

Δωρεάν κατ’ οίκον εμβολιασμούς διενεργεί ο δήμος Βέλου – Βόχας, σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Κιάτου.

Μετά από συνεννόηση του Δημάρχου Αννίβα Παπακυριάκου, της υπεύθυνης κοινωνικής πολιτικής Μαρίας Καλλίρη με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Κιάτου κ. Χρυσικό από πλευράς Δήμου διατέθηκε όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός για τη διενέργεια κατ’ οίκον εμβολιασμού. Όχημα του Δήμου Βέλου-Βόχας λοιπόν, μεταφέρει ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Κ.Υ. Κιάτου, το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει να επισκέπτεται δημότες που αδυνατούν να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα και πληρούν τα κριτήρια της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, διενεργώντας τους εμβολιασμούς στις οικίες τους.

Μέχρι σήμερα έχουν διενεργηθεί 48 κατ΄ οίκον εμβολιασμοί κατά της Covid-19 στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Βέλου-Βόχας. Τόσο ο δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος όσο και η πρόεδρος της «Ανέλιξης» και υπεύθυνη κοινωνικής πολιτικής Μαρία Καλλίρη, αντιμετώπισαν το θέμα με ιδιαίτερη ευαισθησία και ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις των καιρών, δεδομένου ότι ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού αποτελεί, αν όχι το μόνο, σίγουρα το ισχυρότερο όπλο στην καταπολέμηση του κορωνοϊού και στον περιορισμό της πανδημίας.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στον θεράποντα ιατρό του, προκειμένου να κάνει τις ενέργειες που απαιτούνται ηλεκτρονικά, για να εμβολιαστεί κατ’ οίκον.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο