Επιχειρείν

Ολυμπία Οδός. Εργασίες βαριάς συντήρησης και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις σήραγγες Μαύρων Λιθαριών

Στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης του αυτοκινητόδρομου, θα εκτελεστούν εργασίες αντικατάστασης των παλαιών φωτιστικών με φωτιστικά LED, εντός της δίδυμης Σήραγγας Τ11, στην περιοχή Μαύρα Λιθάρια, στην Δυτ. Κορινθία, καθώς και επαναχρωματισμός των πλευρικών τοιχωμάτων αυτής.

Για την εκτέλεση των εργασιών, θα υπάρξει εναλλάξ αποκλεισμός των κλάδων (κατευθύνσεων) των σηράγγων και οι αναγκαίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν διαδοχικά. Οι αναγκαίες σημάνσεις μακράς διάρκειας ξεκίνησαν και θα συνεχιστούν το αργότερο μέχρι τις 25 Οκτωβρίου.

Α’ Φάση. Αποκλεισμός του κλάδου προς Πάτρα και εκτροπή της κυκλοφορίας στην παράπλευρη βοηθητική οδό των σηράγγων, που βρίσκεται βορείως αυτών, σύμφωνα με το ακόλουθο διάγραμμα. Η κυκλοφορία προς Αθήνα δεν επηρεάζεται.

Β’ Φάση. Αποκλεισμός του κλάδου προς Αθήνα και εκτροπή της κυκλοφορίας στον κλάδο κυκλοφορίας προς Πάτρα μέσω των Ανοιγμάτων Έκτακτης Ανάγκης (Α.Ε.Α.) από τη Χ.Θ. 143,30 έως τη Χ.Θ. 141,30, σύμφωνα με το ακόλουθο διάγραμμα. Η εκτροπή της κυκλοφορίας προς Πάτρα διατηρείται σύμφωνα με τη Φάση Α’.

Γ’ Φάση. Αποκλεισμός και των δύο κλάδων κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Πάτρα και προς Αθήνα και εκτροπή αμφότερων εκτός των σηράγγων Μαύρα Λιθάρια, σύμφωνα με το ακόλουθο διάγραμμα.

Η Ολυμπία Οδός ζητά την κατανόηση και καλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο