Κορινθία

Ξυλόκαστρο. «Νέο αίμα» στις εθελοντικές αιμοδοσίες των «Φίλων της ζωής»

Το Ξυλόκαστρο «μοίρασε» για άλλη μία φορά αλληλεγγύη και ελπίδα, στα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Οι Φίλοι της ζωής», κατά τη διάρκεια των πρόσφατων εθελοντικών αιμοδοσιών.

Η ανταπόκριση των δημοτών ήταν εξαιρετική, καθώς συγκεντρώθηκαν συνολικά 97 μονάδες αίματος. Ωστόσο, ιδιαίτερα ενθαρρυντική ήταν η συμμετοχή των νέων, καθώς αρκετοί ήταν αυτοί που έδωσαν αίμα για πρώτη φορά, χαροποιώντας τους διοργανωτές «Φίλους της ζωής». Μάλιστα, ενθαρρυντικό της προσπάθειας είναι το γεγονός ότι προσήλθαν ακόμα και νέοι, λίγο πριν την ενηλικίωση τους, με τη συνοδεία των γονέων τους.

Καθοριστική ήταν η παρότρυνση των μαθητών του Γενικού Λυκείο Ξυλοκάστρου από τον Λυκειάρχη τους, Γιώργο Θεοφιλόπουλο, μέλος και ο ίδιος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών.

Ο Σύλλογος «Φίλοι της ζωής» εκφράζει τις ευχαριστίες λοιπόν προς κάθε αιμοδότη, για το πολύτιμο αυτό δώρο ζωής που πρόσφερε, τονίζοντας πως αυτή η γενναιόδωρη πράξη αντικατοπτρίζει το πνεύμα αλληλεγγύης και αγάπης που διακρίνει τον Δήμο Ξυλοοκάστρου – Ευρωστίνης. Υπενθυμίζουν ωστόσο πως η ανάγκη για αίμα είναι συνεχής και ότι μια φορά δεν είναι αρκετή. Καλεί λοιπόν τους εθελοντές αιμοδότες και όσους ακόμα θέλουν να γίνουν εθελοντές αυτής της προσφοράς ζωής, «να συνεχίσετε να είστε μέρος αυτής της ευγενούς προσπάθειας και να μας στηρίξετε στις επόμενες αιμοδοσίες που θα πραγματοποιήσουμε τον Ιούνιο του 2024».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο