Κορινθία

Ξεφεύγουν τα πράγματα στην Κορινθία με 45 κρούσματα κορωνοϊού σήμερα Τρίτη

Μνήμες του χειμώνα, που μας κράτησε για μήνες στο «κατακόκκινο» της αυξημένης επιτήρησης, θυμίζει ο Ιούλιος, ενώ σήμερα Τρίτη, η Κορινθία κατέγραψε ρεκόρ με 45 κρούσματα κορωνοϊού.

Περάσαμε και πάλι μπροστά από όλους τους νομούς της Πελοποννήσου, οι οποίοι ωστόσο ανησυχούν το ίδιο τον ΕΟΔΥ και παραμένουν μαζί μας στο «πορτοκαλί» του χάρτη της πανδημίας στην χώρα μας, πλην της Λακωνίας, που και σήμερα κράτησε το χαμηλό, με τρία κρούσματα. Στο σύνολο των νομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου καταγράφονται 94 επιπλέον κρούσματα, ανεβάζοντας τον αριθμό των προσβληθέντων ανθρώπων από την αρχή της πανδημίας, στις 11.652.

Η Μεσσηνία κατέγραψε σήμερα Τρίτη 29 ακόμα κρούσματα, η γειτονική Αργολίδα 11 και 6 η Λακωνία. Η επίσης γειτονική Αχαΐα, καταγράφει την σημερινή ημέρα 71 κρούσματα και η Ηλεία άλλα 22.

Στα rapid test που εξακολουθούν να γίνονται καθημερινά στην Κορινθία, χθες στην Κόρινθο ελέγχθηκαν 167 άνθρωποι και βρέθηκαν 4 θετικά τεστ που αφορούν 4 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 17 έτη. Αλλά και στους Αγίους Θεοδώρους, έγιναν ακόμα 83 τεστ με 2 θετικά να αφορούν γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 32 έτη.

Τέλος, όσον αφορά τους νοσηλευόμενους, στο Νοσοκομείο Κορίνθου νοσηλεύονται πλέον τρεις άνθρωποι, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 1, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 1 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 6.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο