Επιχειρείν

Ξεκίνησαν οι έλεγχοι στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ

Τηλεδιάσκεψη Νίκα με τις Διευθύνσεις Μεταφορών της Περιφέρειας

Τηλεδιάσκεψη είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τους διευθυντές Μεταφορών και Επικοινωνιών των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων, κατά την οποία έγινε γνωστό ότι έχουν ξεκινήσει οι έλεγχοι από την Περιφέρεια σε όλα τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ.

Όπως επισήμανε ο περιφερειάρχης, οι έλεγχοι θα είναι ιδιαίτερα αυστηροί, όπως και τα πρόστιμα που θα επιβάλλονται σε περίπτωση όπου διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που διενεργούνται έλεγχοι στην λειτουργία των ιδιωτικών ΚΤΕΟ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από όταν ξεκίνησε η λειτουργία τους.

Στη σύσκεψη διαπιστώθηκε ότι δεν έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από επαγγελματίες ταξί, όσον αφορά στην διαδικασία μετατροπής των ήδη κυκλοφορούντων οχημάτων τους σε ταξί για άτομα με αναπηρία. Αντίθετα, έχει εκδηλωθεί ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον αναφορικά με την κυκλοφορία, με άδεια ταξί, οχημάτων τύπου βαν, μέχρι εννέα θέσεων. Αυτό θα προκύψει με την αντικατάσταση, από όσους επαγγελματίες ενδιαφέρονται, των υφιστάμενων οχημάτων τους ταξί με τα εν λόγω βαν.

Η σχετική διαδικασία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί σε περίπου ένα δεκαπενθήμερο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο