KR Sports

ΝΟΚ. Ένα Σαββατοκύριακο με συμμετοχές και επιτυχίες για μικρούς και μεγάλους

Ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο είχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου, σε Πάτρα και Αθήνα, με διακρίσεις και καλές εμφανίσεις από τα τμήματα Masters & Mini.

Με τη συμμετοχή 5 αθλητών και την κατάκτηση 15 μεταλλίων ολοκληρώθηκε η παρουσία του Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου στους αγώνες Βετεράνων, που διοργανώθηκαν στο «Σεράφειο» Κολυμβητήριο του Δήμου Αθηναίων το Σάββατο, 3 και την Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου. Ήταν η πρώτη συμμετοχή του τμήματος Masters του ΝΟΚ, στο Swimming League Masterspool Serafio 2024, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς οι αθλητές από την Κόρινθο πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις, αγωνιζόμενοι σε ατομικά & ομαδικά αγωνίσματα. «Η συμμετοχή στους συγκεκριμένους αγώνες είναι μόνο η αρχή, καθώς το υπόλοιπο της σεζόν επιφυλάσσει και άλλες ακόμη παρόμοιες διοργανώσεις, όπου ο ΝΟΚ πρόκειται να λάβει μέρος, εκπροσωπώντας, έτσι και με ένα ακόμη τμήμα, την πόλη της Κορίνθου» αναφέρει ανακοίνωση του Ομίλου.

Τα δελφίνια στην Πάτρα

Δυναμική όμως ήταν η παρουσία και των Mini Δελφινιών του Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου, που συμμετείχαν στην ημερίδα που διεξήχθη στην Πάτρα, στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός», με τη συμμετοχή 5 αθλητών και 10 παρουσίες τους στην πρώτη 3άδα. Οι αθλητές του ΝΟΚ στην πρώτη επίσημη, υπό την αιγίδα της ΚΟΕ παρουσία τους σε αγώνες, κατάφεραν να ζήσουν την εμπειρία των αγώνων προαγωνιστικής κατηγορίας, δείχνοντας έτσι πως το μέλλον είναι εδώ και τους ανήκει.

«Οι μικροί μας κολυμβητές, διασκέδασαν απολαμβάνοντας τη συμμετοχή τους , ενώ ολοκλήρωσαν τις προσπάθειες τους με 10 πλασαρίσματα στις πρώτες 3 θέσεις» συνεχίζει η ανακοίνωση του ΝΟΚ και συγχαίρει κάθε μικρό αθλητή ξεχωριστά για την προσπάθεια του, στους αγώνες, με την ευχή «η κολυμβητική τους πορεία να είναι γεμάτη όμορφες εικόνες και εμπειρίες».

Έχει και συνέχεια

Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά για τους επόμενους αγώνες, καθώς ο ΝΟΚ θα συμμετάσχει την εβδομάδα αυτή στα Χειμερινά Πρωταθλήματα Νοτίου Ελλάδος, (Κατηγορίας Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α & Β Αγωνιστικών κατηγοριών), που θα διεξαχθούν στην Αθήνα, στο κλειστό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο