KR Sports

Νέος συνθετικός χλοοτάπητας θα τοποθετηθεί στο γήπεδο Ισθμίας

Την προγραμματική σύμβαση που αφορά το έργο τοποθέτησης τεχνητού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Ισθμίων, υπέγραψαν στην Π.Ε. Κορινθίας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημ. Πτωχός και ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Τάσου Γκιολή.

Ο συνολικός προϋπολογισμός εκτέλεσης των προβλεπόμενων εργασιών, ανέρχεται στο ποσό των 30.132 ευρώ, με την Περιφέρεια Πελοποννήσου να συνεισφέρει σε αυτό με 29.132 ευρώ, χρήματα προερχόμενα από τους ΚΑΠ και τον Δήμο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων να συμπληρώνει το ποσό του προϋπολογισμού με 10.000 ευρώ. Αντικείμενο του έργου, πως αναφέρεται στην σύμβαση που υπέγραψαν οι κ. Πτωχός και Γκιώνης, αφορά την προμήθεια συστήματος συνθετικού χλοοτάπητα και την εγκατάσταση στο γήπεδο Ισθμίων.

«Η προμήθεια και εγκατάσταση ενός νέου, σύγχρονου συστήματος συνθετικού χλοοτάπητα και η αναβάθμιση των λοιπών εγκαταστάσεων κρίνεται αναγκαία, ώστε να υπάρχει ένας χώρος άθλησης που να καλύπτει τις αθλητικές δραστηριότητες της περιοχής» σημειώνεται στην σύμβαση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο