Δήμοι

Νέα χρηματοδότηση για το λιμάνι του Κιάτου συζήτησε στο Υπουργείο Ναυτιλίας ο Σπ. Σταματόπουλος

Στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής βρέθηκε ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σικυωνίων Βασίλη Τσατσάνη και τον αντιδήμαρχο Σικυωνίων Βασίλη Αλεξόπουλο. Στη συνάντηση με τον υπουργό Γιάννη Πλακιωτάκη εξετάστηκαν οι τουριστικές αναπτυξιακές δυνατότητες του λιμένα Κιάτου.

Ειδικότερα, ερευνήθηκαν οι πιθανοί τρόποι χρηματοδότησης προκειμένου να ολοκληρωθεί η β΄ φάση κατασκευής του καταφυγίου τουριστικών σκαφών. Ο δήμαρχος Σικυωνίων επεσήμανε, κατά την διάρκεια της συνεργασίας με τον Υπουργό, τον πολυσχιδή ρόλο και την κομβική θέση του λιμένα Κιάτου, καθώς και τις δυνατότητες που έχει να αποτελέσει πόλο τουριστικής ανάπτυξης όχι μόνο της Κορινθίας, αλλά και ευρύτερα του Κορινθιακού Κόλπου.

Παρούσα στην συνάντηση ήταν η Μαριλένα Σούκουλη, σύμβουλος παρά τω Πρωθυπουργώ, την οποία ο Σπύρος Σταματόπουλος ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την υποστήριξη των αιτημάτων και των διεκδικήσεων του δήμου Σικυωνίων, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας Ευάγγελος Κυριαζόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο