Δήμοι

Μπορεί το ΠΑΣΟΚ να επιστρέψει μέσα από τους «πράσινους» Δήμους;

του Σπύρου Μασούρη

Με έναν χάρτη που τον δημιούργησαν για να παίξουν μεν με τις εντυπώσεις, στο ΠΑΣΟΚ βάφουν με χρώμα «πράσινο» όλη την Κορινθία, αν και με την επισήμανση: «αποτελέσματα στην μεγαλύτερη πόλη της κάθε Π.Ε.» και μετρούν στις νίκες του κινήματος την επικράτηση του Νίκου Σταυρέλη στον Δήμο Κορινθίων.

Η Κορινθία έχει εκλέξει αυτή την στιγμή τρεις Δημάρχους, που ανήκουν ή προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, τους δύο στους μεγαλύτερους Δήμους, Κορινθίων (Νίκος Σταυρέλης) και Σικυωνίων (Σπύρος Σταματόπουλος), ενώ και στη Νεμέα ο Κώστας Φρούσιος προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ. Ανεξάρτητοι στην κάθοδό τους στην αυτοδιοίκηση και οι τρεις, αλλά με την επισήμανση του πρασίνου χρώματος ο κ. Σταυρέλης και στα αποτελέσματα της singular. Να αναφέρουμε πως στους εκλογικούς πίνακες που προβάλλονται από το Υπουργείο Εσωτερικών, με χρώμα κομματικής ένταξης ή προέλευσης επισημαίνονται μόνο οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στην έδρα του κάθε νομού.

Στο ΠΑΣΟΚ λοιπόν, μετά την άτυπη ενημέρωση από το γραφείο τύπου του κόμματος, που ανέφερε τον Δήμο Κορινθίων στους κερδισμένος από το κίνημα, ακολούθησε ο χάρτης που προβάλουν στελέχη του, όπως ο υποψήφιος βουλευτής Κορινθίας Βαγγέλης Ανδριανάκος και μάλιστα με το σχόλιο (του κ. Ανδριανάκου) «Το ΠΑΣΟΚ έχει τα στελέχη στην αυτοδιοίκηση και στους κοινωνικούς χώρους» και παρακάτω «το ΠΑΣΟΚ θα επιστρέψει…».

Ο χώρος της αυτοδιοίκησης, επισημαίνεται από το ΠΑΣΟΚ είναι χώρος που πάντα το κόμμα ήταν ισχυρό και έχει αναδείξει δημοτικές αρχές και δημάρχους. Συνέβη όλα τα χρόνια της συρρίκνωσης του ΠΑΣΟΚ, όταν ο Αλέξανδρος Πνευματικός συνέχιζε με νίκες, ενώ μετά από μια «γαλάζια» παρένθεση με τον Β. Νανόπουλο, το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει με το νέο Δήμαρχο Νίκο Σταυρέλη, για να επιβεβαιώσει πως στην αυτοδιοίκηση τουλάχιστον «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ!».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο