Περιφέρεια

Μεγάλος νικητής ο Δημήτρης Πτωχός κράτησε ψηλά το «κάστρο» της Πελοποννήσου για τη Ν.Δ.

Ο Δημήτρης Πτωχός, παρά το ελάχιστο διάστημα που είχε μπροστά του και όσα αντιμετώπισε στην υποψηφιότητά του, κέρδισε την εκλογική μάχη, επιβεβαιώνοντας ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου παραμένει «κάστρο» της Νέας Δημοκρατίας σε μια καθαρά πολιτική εκλογική αναμέτρηση.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι η μοναδική που κερδίζει η Νέα Δημοκρατία στον δεύτερο γύρο, αν και πλην την Θεσσαλίας που έπληξε η πλημμύρα, στις άλλες Περιφέρειας επικράτησαν πρόσωπα που δεν στηρίχτηκαν μεν από το κυβερνών κόμμα, πολιτικά όμως ανήκουν σε αυτό ή προέρχονται από αυτό. Η Νίκη του Δημήτρη Πτωχού γίνεται έτσι ακόμα μεγαλύτερη και σε αυτό συμβάλει και η δική του προσωπικότητα, καθώς όσοι τον γνώρισαν εκτίμησαν τον υποψήφιο που πρότεινε η Νέα Δημοκρατία και που γίνεται ο νεότερος πλέον Περιφερειάρχης.

Ισχυρότατος ο Δημήτρης Πτωχός, δικαίωσε την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ πλέον ο αντίπαλός του, που άντεξε και στον δεύτερο γύρο, κλείνει αυτόν τον κύκλο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Για τον Πέτρο Τατόυλη κάπου εδώ τελειώνει και η τελευταία προσδοκία πως θα μπορούσε να επιστρέψει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, την οποία παρέδωσε το 2019 στον Παν. Νίκα.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους» εξέφρασε ο Δημήτρης Πτωχός στους πολίτες της Πελοποννήσου, ένα μεγάλο ευχαριστώ εξέφρασε προς τη Νέα Δημοκρατία, τον Κυριάκο Μητσοτάκη που τον στήριξε και τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά και προς την οικογένειά του. Μίλησε και για τους υποψήφιους του συνδυασμού του. «Θα είμαστε πάντα μαζί, ομάδα όμως ήμαστε. Μαζί θα πάμε την Πελοπόννησο μπροστά, μαζί την επόμενη ημέρα» υπογράμμισε. «Αφήνουμε πίσω την τοξικότητα και επιθυμία μου είναι να συνεχίσουμε όλοι μαζί» ήταν το ενωτικό μήνυμα του νέου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Ο νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, εκλέγεται πλέον με ποσοστό 52,77%, έναντι 42,23% του Πέτρου Τατούλη. Με τον Δημήτρη Πτωχό ξεκινά μια νέα σελίδα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς ο 47χρονος νέος Περιφερειάρχης φέρνει την μεγάλη ανανέωση και αυτή σηματοδοτούν τα πρόσωπα με τα οποία θα πορευτεί και στην Κορινθία είναι πολλοί οι νέοι που εκλέγονται μαζί του, με πρώτο τον συνομήλικό του Τάσο Γκιολή, που έχει ήδη εκλεγεί πρώτος και με διαφορά. Στα νέα πρόσωπα φυσικά ο Χρύσος Μέλος, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, αλλά και ο επιχειρηματίας Μάρκος Λέγγας, καθώς και ο δικηγόρος κ. Χασικίδης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο