Κορινθία

Λίγα μοιάζουν τα 33 κρούσματα σήμερα στην Κορινθία με την μετάλλαξη Δέλτα να μας ανησυχεί

Στα 33 κρούσματα «βούτηξε» σήμερα Πέμπτη, 22 Ιουλίου η Κορινθία, μετά τα 80άρια του προηγούμενου διημέρου, αλλά η κατάσταση παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη στον τόπο μας.

Όσον αφορά την μετάλλαξη Δέλτα (Ινδική), η Κορινθία κατέγραψε τις τελευταίες ημέρες ακόμα δύο κρούσματα, φθάνοντας τα 10 από την στιγμή που εμφανίστηκαν. Επίσης, 55 κρούσματα έχουν ελεγχθεί στην Κορινθία με την (νοτιοαφρικανική) μετάλλαξη E484K.

από τα 194 rapid test που διενεργήθηκαν και σήμερα στην Κόρινθο, είχαμε 6 θετικά (2 άνδρες και 4 γυναίκες) με διάμεση ηλικία τα 28 έτη, ενώ στο Λουτράκι, 137 rapid test κατέγραψαν θετικά σε 2 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 31 έτη.

Ο μέσος όρος κρουσμάτων στον τόπο μας την τελευταία εβδομάδα, έχει ανέβει στο 45, ενώ σήμερα η Κορινθία «κατέβασε» και τα κρούσματα της Πελοποννήσου, που επίσης έπεσαν στα 93, σε διψήφιο δηλαδή και πάλι αριθμό. Από την αρχή της πανδημίας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου καταγράφει συνολικά 12.696 κρούσματα. Με 15 κρούσματα εξακολουθεί να ανησυχεί και η γειτονική Αργολίδα, ενώ μόλις τρία κρούσματα κατέγραψε και σήμερα η πιο μακρινή Λακωνία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο