KR Sports

Κακός ο ΚΑΟ Κορίνθου στην Αγ. Παρασκευή αλλά χειρότερη η διαιτησία

Κάτι παραπάνω από προκλητική ήταν η διαιτησία του αγώνα του ΚΑΟ Κορίνθου με την Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής (ΚΑΠ), στην Αθήνα, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος), που είχε ως αποτέλεσμα να παίξει το ρόλο της στην έκβαση της αναμέτρησης.

Η εμφάνιση του ΚΑΟΚ στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν ήταν η αναμενόμενη και αυτό γιατί οι παίκτες έκαναν αρκετά λάθη, ήταν άστοχοι, με αποτέλεσμα η αντίπαλος να τα εκμεταλλευτεί και να προηγείται στο σκορ για να φθάσει στο τελικό 80-59 που σίγουρα πληγώνει την ομάδα της Κορίνθου.

Όμως σε αυτή την εικόνα συνέβαλαν τα δέοντα και οι δύο διαιτητές (Γεωρ. Πετράκης – Νικ. Παπαδόπουλος), που έδιναν σωρηδόν σφυρίγματα ύπερέ των γηπεδούχων, ειδικά στο β’ 10λεπτο και σε κάθε επαφή με τους παίκτες του ΚΑΟΚ. Αντίθετα, άφηναν παγερά αδιάφορους τους διαιτητές οι επαφές εκ μέρους των γηπεδούχων. Όπως φαίνεται εκτέλεσαν κατά γράμμα τα όσα έπρεπε να κάνουν για να «βοηθήσουν» ώστε να καλυφθεί η μεταξύ τους διαφορά πόντων από το ματς του α’ γύρου.

Πλέον η ομάδα της Κορίνθου στρέφει το ενδιαφέρον στο παιχνίδι της Κυριακής, (5/2) με τον Γλαύκο-Έσπερο που θα φιλοξενήσει στην Κόρινθο. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της Κυριακής (16η αγωνιστικής):

  • Καλαμάτα 1980 – Νήαρ Ηστ
  • Προμηθέας 2014 – ΣΚ Καλαμάτα
  • Παναχαϊκή – ΚΑΠ
  • ΑΟ Ερμιονίδας – Πήγασος Θυρέας
  • Δίων Κυπαρισσίας – Γαλήνη

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο