KR Sports

Η ΕΠΟ απαγορεύει τους αγώνες ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων αν δεν υπάρχει απινιδωτής στο γήπεδο

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να μη διεξάγεται πλέον κανένας αγώνας ερασιτεχνικού πρωταθλήματος από εδώ και πέρα αν δεν υπάρχει απινιδωτής στο γήπεδο.

Ο θάνατος του 46χρονου ποδοσφαιριστή στο Ναύπλιο την ώρα αγώνα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στη συνεδρίασή της αποφάσισε τη μη διεξαγωγή αγώνων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων «έως ότου ο Δήμοι ασκήσουν τα νόμιμα καθήκοντά τους», δηλαδή μέχρι να προμηθεύσουν τα δημοτικά γήπεδα με απινιδωτές.

«Λόγω των πρόσφατων γεγονότων και επειδή οι Δήμοι δεν έχουν φροντίσει να εφοδιάσουν με απινιδωτές τα γήπεδα της ιδιοκτησίας τους, μη τηρώντας τις σχετικές διατάξεις, ουδείς αγώνας ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων θα διεξαχθεί από εδώ και πέρα και έως ότου ο Δήμοι ασκήσουν τα νόμιμα καθήκοντά τους» αναφέρει χαρακτηριστικά ανακοίνωση της Ομοσπονδίας. Επιπλέον, η Ε ΕΠΟ αποφάσισε να αποστείλει επιστολή στα αρμόδια Υπουργεία με την οποία θα ζητά την προμήθεια με κεντρική διαχείριση των απινιδωτών που απαιτούνται και την περαιτέρω ενημέρωση όλων των Δήμων για το θέμα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο