Περιφέρεια

Η διάβρωση των ακτών στο Ξυλόκαστρο και θέματα άρδευσης σε Λέχαιο και Άσσο απασχόλησαν τον Παν. Νίκα

Συνεργασία με στελέχη της Π.Ε. Κορινθίας είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος βρέθηκε για μία ακόμα φορά μέσα στον μήνα αυτό την Κόρινθο.

Ο περιφερειάρχης είχε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Αθηνά Κόρκα, και τους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες Χάρη Βυτινιώτη και Τάσο Γκιολή, καθώς και με υπηρεσιακά στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας. Είχε όμως και συνάντηση με τον δήμαρχο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο, από τον οποίον ενημερώθηκε για το σοβαρότατο πρόβλημα διάβρωσης και καθιζήσεων στον παραλιακό πεζόδρομο του Ξυλοκάστρου. Ο κ. Νίκας ανέφερε ότι στην περιοχή θα μεταβούν άμεσα μηχανικοί της Π.Ε. Κορινθίας προκειμένου να διενεργήσουν αυτοψία και να εισηγηθούν λύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Επίσης, ο Π. Νίκας συναντήθηκε με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων Λεχαίου, Ανδρέα Πούλο και Άσσου, Ναπολέων Γιαννακουλόπουλο, οι οποίοι και τον ενημέρωσαν από την πλευρά τους, σχετικά με το σοβαρό ζήτημα που υφίσταται με την άρδευση στις περιοχές τους, το οποίο φαίνεται να συνδέεται με την διαχείριση του αγωγού που φέρνει νερό από την Στυμφαλία. Εδώ ο περιφερειάρχης δεσμεύτηκε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα συγκαλέσει ευρεία σύσκεψη για το θέμα αυτό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο