Περιφέρεια

Εργασίες διαγράμμισης, ασφάλειας και αναβάθμισης στο οδικό δίκτυο της Κορινθίας

Ξεκίνησαν οι διαγραμμίσεις στο οδικό τμήμα της Κορίνθου – Άργους, στην Κόρινθο οι οποίες συνεχίζονται και σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο της Κορινθίας.

Οι εργασίες γίνονται στο πλαίσιο του έργου της Περιφέρειας Πελοποννήσου «Σήμανση και ασφάλιση του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Κορινθίας», προϋπολογισμό 660.000 ευρώ. Στο σημείο των εργασιών βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής, ο οποίος και ενημερώθηκε για την πορεία αυτών. «Μαζί με όλους εσάς καθημερινά κάνουμε βήματα προόδου για μία Κορινθία πιο όμορφη» είπε ο κ. Γκιολής, απευθυνόμενος στους ανθρώπους που εργάζονται στα έργα, κατά την σύντομη κουβέντα που είχε μαζί τους.

«Προτεραιότητα είναι η ανθρώπινη ζωή» ανέφερε ο κ. Γκιολής, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στα οδικά και συγκοινωνιακά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλη την Κορινθία. Έργα που αφορούν την τοποθέτηση προστατευτικών στηθαίων στο οδικό δίκτυο καθώς επίσης και πινακίδων σήμανσης. «Θέλουμε να έχουμε δρόμους ασφαλείς, δρόμους που αξίζουμε να έχουμε» συνέχισε ο Αντιπεριφερειάρχης.

Στην αυτοψία των ασφαλτικών έργων, στην ορεινή Κορινθία, ο Τάσος Γκιολής είχε μαζί του στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε Κορινθίας, ενώ εκεί συνάντησε και τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Σικυωνίων Σπύρο Δεδάκη.

Στην ορεινή Κορινθία

Ο Τάσος Γκιολής βρέθηκε όμως και στην ορεινή Κορινθία, εκεί όπου εκτελούνται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης για την βελτίωση και συντήρηση του δρόμου Κιάτο – Σούλι – Καστανιά – Γκούρα, προϋπολογισμού 2.300.000 €. Στην αυτοψία είχε μαζί του στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε Κορινθίας, ενώ εκεί συνάντησε και τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Σικυωνίων Σπύρο Δεδάκη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο