Επιχειρείν

Επιμελητήριο Κορινθίας. Ρεκόρ συμμετοχής στο εκπαιδευτικό σεμινάριο για τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα

Ένα χρήσιμο εκπαιδευτικό σεμινάριο είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι επαγγελματίες τουριστικών επιχειρήσεων του νομού μας, το οποίο διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κορινθίας, για τρίτη συνεχόμενη φορά, εντός του πλαισίου της ορθής λειτουργίας των τουριστικών επιχειρήσεων και  αντιμετώπισης της πανδημίας Covid-19.

Το θέμα του σεμιναρίου αφορούσε τα νέα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου, βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19” (Β’ 1632) και τη διόρθωση σφάλματος που δημοσιεύθηκε στο τ.Β’ 1996/2021. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Τάκης Λουζιώτης, στον σύντομο χαιρετισμό καλωσόρισε τους επαγγελματίες του τουρισμού και τόνισε ότι ο κλάδος τους «είναι το πεδίο που όλοι θα δώσουμε την μάχη μας φέτος και όσο περισσότερο δουλέψουμε, τόσο πιο κοντά στα επιθυμητά αποτελέσματα θα είμαστε». Επίσης, υπογράμμισε ότι το Επιμελητήριο θα λειτουργεί όπως πάντα ως αρωγός στις ανάγκες των μελών του.

Στην συνέχεια ακολούθησε η εκπαίδευση με τον τεχνολόγο Τροφίμων & Ποτών Msc και εισηγητή εκπαιδευτικών προγραμμάτων ΕΦΕΤ, Ιωάννη Κακό να δίνει τις κατάλληλες οδηγίες για τον τρόπο ανάπτυξης και εφαρμογής των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων με βάση τη νέα ΚΥΑ. Στο τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες διατύπωσαν τις απορίες τους και εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την ευρεία αυτή ενημέρωση πάνω στα Νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα 2022. Να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες θα λάβουν την σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα 2022, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν αν επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Κορινθίας στο τηλέφωνο 2741024464 (937).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο