Περιφέρεια

Επαναλαμβάνεται σήμερα η συζήτηση του προϋπολογισμού στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Σήμερα Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου, στις 4:00 το απόγευμα, θα επαναληφθεί η ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, με μοναδικό θέμα τον προϋπολογισμό και το ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το 2023.

Η χθεσινή συνεδρίαση δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω έλλειψης απαρτίας. Ενώ κατά την τακτική συνεδρίαση του σώματος, που ακολούθησε δύο ώρες αργότερα, το Περιφερειακό Συμβούλιο, με την υπερίσχυση της ψήφου του προέδρου, καθώς στη σχετική ψηφοφορία προέκυψε ισοψηφία, απέρριψε την πρόταση για εκτός ημερησίας συζήτηση, του θέματος που προκύπτει μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που αφορά τη νομοθεσία για την κυβερνησιμότητα των Περιφερειών και των Δήμων και την ενίσχυση του ρόλου της κάθε Οικονομικής Επιτροπής.

Σύσκεψη για την απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ Θέματα που αφορούν στην βελτίωση της απορροφητικότητας του ΕΣΠΑ 2014 – 2021 αποτέλεσαν το αντικείμενο σύσκεψης υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, χθες Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στην σύσκεψη, με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων, εξετάστηκαν τρόποι ώστε να αυξηθεί η απορροφητικότητα σε έργα του εν λόγω προγράμματος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο