Κορινθία

Επέμβαση αρθροπλαστικής ισχίου με ρομποτική μέθοδο στο Νοσοκομείο Κορίνθου

Για πρώτη φορά στο Νοσοκομείο Κορίνθου διενεργήθηκε με απόλυτη επιτυχία, επέμβαση αρθροπλαστικής ισχίου με ρομποτική μέθοδο.

Η επέμβαση διενεργήθηκε από τον διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου, Λάμπρο Καλύβα και την αξιόλογη ομάδα των ιατρών του Τμήματος, Χρυσόστομο Τζούρο, Αριστείδη Αδρακτά και Ντίνο Νίκο. Προηγούμενα, έχει διενεργηθεί ρομποτική επέμβαση αρθροπλαστικής γόνατος.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου και ο διοικητής Γρηγόρης Καρπούζης, εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους γιατρούς που συνέβαλαν σε αυτή την επέμβαση, επιβεβαιώνοντας τις υψηλές ιατρικές υπηρεσίες του Νοσοκομείου Κορίνθου.

Διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων

Στο μεταξύ, την προσεχή Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου και ώρα 10:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη από το φορέα Κ.ΕΠ.Υ. – Ε.Κ.Α.Β. άσκηση στο  Νοσοκομείου Κορίνθου, στο πλαίσιο του πανελλαδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού, για την επιμόρφωση και διαπίστωση της ετοιμότητας και εκπαίδευσης του προσωπικού των νοσοκομείων για την διαχείριση έκτακτων και κρίσιμων καταστάσεων. Στην άσκηση, εκτός από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου, θα συμμετέχουν η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τμήμα Κορίνθου – Σαμαρείτες και το Διασωστικό Σώμα Κορίνθου «ΠΗΓΑΣΟΣ» , τους οποίους εκ των προτέρων ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη συμβολή τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο